Ca să economisim nişte timp

ziua1_119Anul era 2007, iar eu eram un tânăr naiv, ieşit pentru prima oară din ţară mai departe de Sofia. Oraşul luminilor mi se părea atât de mare. Eram cazaţi în Le Defense, într-un hotel cochet cu un receptioner negru. Într-o seară, am urcat mai devreme în cameră, pentru că eram obosit. Am avut surpriza să nu fiu singur. În cameră se afla o altă persoană pe care, din cauza oboselii, nu am observat-o imediat.

Am intrat în baie, am facut un duş şi când am ieşit, Christine Lagarde mă aştepta îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de pijama în dungi şi într-un maieu pătat de sos şi bere. Dăduse drumul la televizor pe un meci şi avea in mână un pet de Bardenberg. A tăbărât pe mine şi m-a forţat să îi dau parola la blog (zoso123), după care m-a violat în timp ce fredona "Internaţionala". La final, m-a obligat să mă uit la Bendeac şi să spun că e cel mai tare actor al generaţiei sale, în timp ce repeta necontenit "trăim în românia şi asta ne ocupă tot timpul".

Nu am spus nimănui până acum pentru ca nu avea rost, pe vremea aia era doar o amărâtă de ministresă a Franţei. Acum, când vieţile noastre depind de ea, trebuie să ştiţi adevărul.

Cam asta e. DSK erai ditai omul, sigur nu găsea o Monica Levinski perversă la FMI, care să îl sece de puteri, trebuia să violeze cameriste urâte prin hoteluri.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Buna asta =))

  00
 2. Aaah! Seamana cu Elena Ceausescu…

  00
 3. Cat de crud este adevarul. O Doamne, Zoso, dar ai trecut cu bine peste, nu? Acum esti bine!, Zi-mi ca esti bine! O Doamne! :)

  00
 4. Daca la Paris ai patit asta, la Berlin a venit Merkel la picnic? :)

  00
 5. Daca era Sarkozy in camera ta de hotel, nu mai auzeam peste ani faza cu “S’il vous plait, monsieur” la TV.

  00
 6. watch out! … inseamna ca esti pregatit pentru o experienta cu Tatoiu.

  00
 7. vezi ca e “La Defense”…nu “Le”

  00
 8. corect e La Defence

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.