c-zone revine cu o serie de răspunsuri

Referitor la pareristii (de pe bloguri, din presa si alte cele) care vorbesc despre vanzarea C-ZONE catre RCS & RDS si sumele pentru care s-a facut, nu prea stiu despre ce vorbesc. Va repetam ca nu s-a intamplat asta. Pur si simplu, prin parteneriatul incheiat, C-ZONE cedeaza reteaua din Militari catre ei, deoarece ei doreau asta datorita investitiilor masive facute in infrastructura din zona (astfel incat asta sa fie in timp un activ, nu un pasiv),pentru ca in celelalte zone sa putem asigura servicii peste nivelul celor actuale. Urmeaza telefonie si multe altele…

un citat de pe forumul c-zone

aveti mai jos o lista de raspunsuri, postata in cursul zilei de ieri pe situl c-zone.

Intrebari frecvente si raspunsuri

1.Exista costuri de instalare suplimentare la semnarea noului contract?

La semnarea contractului pentru serviciul Fiber Link taxa de instalare este 0 RON.

2.Ce preturi am la abonamentele Fiber Link?

Abonamentele Fiber Link au urmatoarele preturi: 9$ (30,00 RON), 15 $ (50,00 RON), 19 $ (63,5 RON). Preturile in lei includ TVA.

3.Care sunt vitezele garantate utilizatorului serviciului Fiber Link?

Vitezele serviciului Fiber Link nu sunt garantate contractual. Cu toate acestea, din punct de vedere tehnic, aveti garantate urmatoarele viteze, in functie de abonamente:

Abonament — Viteza in Internet — Viteza in oras
9$ – 512 kb/s — 30 Mb/s
15$ – 768 kb/s – 50 Mb/s
19 $ – 1024 kb/s – 50 Mb/s

4.Cum se va face echivalarea abonamentelor C-ZONE — Fiber Link?

Nu va exista o echivalare a abonamentelor. Fiecare abonat C-ZONE va semna un nou contract pentru serviciul Fiber Link si va putea opta pentru oricare dintre noile pachete.

Ca si exemplu, oricare din abonatii C-ZONE care beneficiaza de abonamentul Junior, pentru care platesc 45 RON, vor putea opta pentru abonamentul FiberLink 9, pentru care vor plati DOAR 30 RON si vor beneficia de urmatoarele servicii:

serviciul de Acces Internet, cu aceiasi parametrii si acelasi continut ca si pana acum
o linie telefonica cu minute incluse atat in reteaua RCS&RDS cat si catre reteaua Romtelecom si retelele operatorilor mobili

5.Unde voi plati factura dupa semnarea noului contract?

Plata facturii se va putea face la actualul sediu C-ZONE din cartierul Militari pana la o data ulterioara care va fi anuntata. De asemenea, incepand cu luna urmatoare, plata facturii se va putea realiza si la punctele de prezenta RCS&RDS din Militari, situate la adresele de mai jos:

– Punct de prezenta RCS&RDS Apusului – Bd. Iuliu Maniu, nr. 65, bl. 7P, sc. 7, ap. 206, parter sector 6
– Punct de prezenta RCS&RDS Gorjului – Bd. Iuliu Maniu, nr. 35, bl. 3, sc. 7, parter, sector 6

6.In calitate de abonat C-ZONE am achitat abonamentul in avans pe mai multe luni. Cum va fi reglementata situatia in conditiile in care optez pentru un abonament FiberLink cu o valoare mai mica decat cea pe care o platesc acum ?

Pentru a putea echivala abonamentele, suma totala achitata in avans de dumneavoastra va fi impartita la valoarea abonamentului lunar FiberLink pentru care ati optat. Astfel va rezulta numarul de luni pentru care aveti platit abonamentul FiberLink in avans.

7.In cat timp de la semnarea noului contract voi beneficia de serviciul FiberLink?

Modificarea din punct de vedere tehnic a serviciului, conform pachetului de servicii contractat, se va realiza imediat dupa semnarea contractului, astfel incat sa nu existe intreruperi in furnizarea serviciului. Intr-o perioada de pana la 30 de zile toti clientii C-ZONE vor fi conectati la infrastructura RCS&RDS, pentru a fi posibila si furnizarea serviciului de telefonie fixa.

8.Este obligatoriu transferul de la serviciul C-ZONE la FiberLink?

Transferul la serviciul FiberLink este obligatoriu si se va realiza numai pentru abonatii C-ZONE din cartierul Militari.

9.Cine semneaza noul contract pentru serviciul Fiber Link?

Pentru a putea semna noul contract FiberLink este necesar ca la sediul C-ZONE Militari sa se prezinte actualul titular de contract.

10.Care este termenul limita pana la care trebuie sa semnez noul contract pentru serviciul FiberLink?

Termenul limita de schimbare a contractelor pentru noua oferta FiberLink este 30.11.2006.

11.Ce infrastructura se va utiliza pentru noul serviciu Fiber Link?

Temporar, infrastructura utilizata pentru noul serviciu va fi cea utilizata actualmente de C-ZONE in cartierul Militari. Modificarea serviciului se va realiza automat dupa semnarea noului contract. In cazul in care, ulterior, se va realiza schimbarea infrastructurii, costurile pentru abonati vor fi nule.

12.Unde pot obtine informatii suplimentare referitoare la serviciul FiberLink, oferit de RCS & RDS?

Informatii suplimentare puteti obtine:

la sediul C-ZONE Militari
la punctele de prezenta RCS & RDS din Militari, mentionate mai sus
apeland Departamentul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon: 031.400.4600

13.Am fost abonat RCS&RDS, dar am preferat sa trec la C-ZONE datorita ofertei mai bune a celor din urma. Nu e dezavantajos pentru mine sa revin la vechiul provider?

FiberLink este un nou serviciu care ofera:

• Acelasi continut in retea, ca si cel cu care esti obisnuit in acest moment
• Aceeasi calitate a serviciului cu care te-ai obisnuit
• Aceeasi retea, fara modificari si costuri suplimentare
• Tarife promotionale incepand de la 9 $ pentru toti abonatii
• Gratuit, o linie telefonica RDS.Tel cu minute gratuite incluse

In aceste conditii, calitatea serviciilor s-a modificat substantial, comparativ cu ofertele vechi (ex.: infrastructura se bazeaza pe fibra optica, nu cablu coaxial; tarife mult reduse; etc.).

14.Locuiesc in cartierul Militari si doresc sa beneficiez de serviciile C-ZONE. Este posibil acest lucru?

In urma initierii parteneriatului C-ZONE — FiberLink, pentru orice persoana din cartierul Militari care doreste un nou abonament, la acest moment este disponibil numai serviciul FiberLink. C-ZONE isi continua dezvoltarea in celelate zone aflate sub acoperire, precum si in noile cartiere (Rahova, Sebastian si Ferentari).

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

22 comentarii

 1. … Pe care inca nu le ia RDS pentru ca au ceva de lucru aici. Dar “va urma…” 😀

  00
 2. Sa inteleg din acest comunicat ca InfoGate Telecom a vandut doar Czone Militari?!

  00
 3. Lojik ca au vandut,au nevoie de fonduri,pentru a acabla cat mai multe blocuri,din rahova,ferentarii,si altele pana la sfarsitul lui 2006,ca apoi nu o sa mai aiba voie…

  00
 4. militariul reprezenta o zona “rosie” din punctul de vedere al furtului de echipamente, taierilor de fibra si cabluri etc…deci pe scurt au aruncat mortul dintr-o curte in alta.

  00
 5. si inca o chestie: militariul ramane o zona in care nu mai alta alternativa pt serviciile internet decat RDS…

  00
 6. vietnam: tu chiar ai impresia ca n-au suficiente fonduri la cit de mare e CZone-ul? eu prefer sa cred ca sint niste chestii la mijloc, niste smenuri, niste invirteli.

  00
 7. Ce dreq le baga net la suedeji in ferentari, rahova si sebastian ? aia oricum n-au habar de IT&C, 10% stiu sa scrie si sa citeasca (nu neaparat in acelasi timp)

  00
 8. Hammer aici te inseli rau de tot. In Militari exista o alternativa care e mai buna si ca c-zone si ca RDS.

  00
 9. “Acelasi continut in retea, ca si cel cu care esti obisnuit in acest moment
  ???? Aceeasi calitate a serviciului cu care te-ai obisnuit”

  te ia durerea de burta de ras cand citesti…asta nu e reclama, ci antireclama pe fata. toti cei “obisnuiti” cu rds-ul si-ar lua lumea-n cap la citirea acesto randuri…

  00
 10. Sandu, manelutule, stim ca esti un jmecher de Primaverii, dar te informam ca Sebastian nu mai e demult zona de suedeji.

  00
 11. @ claudiu as vrea sa stiu si eu alternativa aia.. cacaturile de alternative pe care le aveam la vremea cand cautam o retea decenta in zona nici nu s-au obosit sa raspunda la telefoane.

  00
 12. muhahahahahahahahahah internet la viteza luminiii 🙁

  erdeesh za king of bullshit

  Raman la AirBytes-ul meu care oricum e mai bun ca erdeesh 😛

  00
 13. ProfGroup

  00
 14. mda, carora nici macar nu le merge siteul… ce mai provider.

  00
 15. I-am gasit prin cache pe gogule :

  Isp zona militari, conexiune prin cablu FTP, acces metropolitan fibra optica 400 Mbps, peering cu tot metroplitanul, international 512 Kbps, download mare…

  metroplitan ??? Eu nu le-as da bani astora decat daca-mi promit ca-si cumpara manuale, se lasa de prostii si se duc la scoala.

  00
 16. Si pe site scrie 200 Mbps :). Poate asta e o abureala :), dar cand totusi ai in jur de 3 Mbps pe extern…

  00
 17. alta retea in afara de rds in zona autogarii militari mai stiti?pls

  ps:MURITI RDS!!!

  00
 18. Mai ce aveti cu RDS?Chiar merge bine in zona Tei,Pipera,Colentina.

  00
 19. C-zone nu ii suporta pe cei de la Meganet, micul provider care acopera Militari-ul pe alocuri.

  Cand aparuse C-zone, si vroiau sa se extinda si in Militari, niste persoane… trimiteau soldatzeii la taiat de cablurile 🙂

  C-zone are un fel de interdictie in Militari asa ca au predat stafeta RDS-ului…cei mai mari provideri de cacat prin fibra din Romania.

  Ca tot venii vorba de micul WC pierdut numit Ferentari… sper ca micii puradei si hotzi spurcati sa fure mai cu bun simt 🙂

  A scris cineva mai sus ca sunt invarteli la mijloc… chiar sunt foarte mari si sunt pe baza de Jmekerie ca sa o numim asa, ce vrei frate, e vorba de de milioane de dolari, daca omu a reusit sa faca ce fac si parlamentarii nu are rost sa incerci sa-l opresti 🙂

  00
 20. referitor la cele spuse de Domnul Sandu, cred ca tu esti mai taran si nu stii sa citesti sau sa scrii, din moment ce ai spus ce ai spus.Daca nu stiai in zona Ferentari-Rahova-Sebastian nu stau numai cei de etnie roma, si si romani, ca tine, sau poate nu ca tine, ca daca erai roman nu scriai ce ai scris.
  Si de incheiere iti dau un sfat: ai grija ce scrii, documenteaza-te inainte sa faci afirmatii.

  00
 21. @Sandu:
  Eu stau in Rahova, colt cu Sebastian si nu sunt analfabet. Linux, sockets, Oracle, MSSQL, PHP, ASP.NET,Java,Eclipse, Ubuntu, Jaxer,__construct,void(),Struts,Netbeans,Alter Trigger. Cine e analfabetul?

  00
 22. eu stau in ferentari la curte aproape de scoala bachus..

  pot sa imi pun net de la rds?? au cabluri trase pe acolo ?

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.