business.rol.ro, un pic de spam de biznis

Metoda e veche de câţiva ani. A folosit-o ClubAfaceri până când i-a penalizat google. O folosesc în continuare underclick.ro şi spamsiteurile activesoft.

Câteva mii de cuvinte pe o pagină

56.000 pagini indexate

Ce zice google despre siteul/businessul care anul trecut a avut o cifra de afaceri de 1 milion de euro si care face spam?

Use robots.txt to prevent crawling of search results pages or other auto-generated pages that don’t add much value for users coming from search engines.

Raportaţi-i!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Done!
  Maine parca vad un mini comunicat cum ca aia e o pagina veche dintr-o versiune de pagina la care s-a renuntat si ca nu stiau de ea….

  00
 2. :)) Ăsta da tag cloud! :)) E huge. Cred că are peste 100 KB pagina aia… :)) Dacă tot îs jegoşi măcar să fie cei mai jegoşi! :))

  00
 3. Mai sunt sanse pentru un publisher cinstit sa realizeze ceva pe internet? Cand un spam asa nesimtit, te intrebi ce rost mai are sa joci corect…

  00
 4. @Zoso
  Stii cumva cum pot sa aflu pe ce pozitie se afla o cautare in google care apartine unui site anume?
  Ex: caut pe google „Zoso e smecher” si imi da 5000 de rezultate….dar vreau sa aflu pe ce loc se gaseste „Zoso e smecher” si care apartine de realitatea.net
  Ms.

  00
 5. Vă mulţumim că ne-aţi trimis un raport de spam pentru acest site:
  Acordăm o mare atenţie calităţii rezultatelor noastre şi investigăm amănunţit fiecare raport privind anumite practici înşelătoare şi acţionăm în mod corespunzător atunci când descoperim abuzuri autentice. În cazuri excepţionale, vom elimina imediat din indexul nostru site-urile Web ce conţin spam, astfel încât acestea să nu mai apară deloc în rezultatele de căutare. Cel puţin, vom folosi datele conţinute în fiecare raport de spam pentru a îmbunătăţi clasificarea site-ului nostru şi algoritmii de filtrare care, în timp, ar trebui să mărească calitatea rezultatelor noastre.
  Apreciem timpul acordat pentru a ne ajuta să îmbunătăţim serviciile pe care le oferim utilizatorilor asemenea dvs. din lumea întreagă. Ajutându-ne să eliminăm spam-ul, economisiţi timpul, efortul şi energia a milioane de oameni.

  00
 6. @Ovidiu: marsh ma!, de ce nu faceti asta inainte sa lansati site-ul?, mereu va pricepeti la scuze ca voi nu ati vrut, ca v-a scapat….dar faza aia nu cred ca poate scapa asa usor. deci nu va mai cereti scuze. sunteti patetici.

  00
 7. @Tcmo6
  incearca
  iwebtool.com/search_engine_position

  00
 8. @alexis: Mersi mult! Merge!

  00
 9. Cred ca acestia trebuiesc raportati si catre agentiile de publicitate care plaseaza anunturi pe site-urile lor si care in mod normal se asteapta sa aiba trafic real.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube