Bursa zvonurilor eMag

De când am publicat zvonul că emag s-ar putea vinde, mi-au sosit diverse informaţii cu iz mai mare sau mai mic de credibilitate. Cum cunoştinţele mele în domeniul asta sunt limitate, deci şi posibilitatea de a le verifica, le public aici cu menţiunea că trebuie luate ca atare, momentan, ca zvonuri neconfirmate. De asemenea, e interesantă şi discuţia din subsolul articolului meu.

Primul

Emag nu mai are bani nu de la criză, ci pentru că a plecat Dan Teodosescu din spatele lor, dar nu e confirmat nicăieri. Firma se cheamă DANTE international, dante de la Dan Teodosescu. Au ajuns să vândă produsele expuse şi monitoare cu pixeli arşi.

sau

Emag îşi mută sediul de birouri din sos. Virtuţii în Grant Mall Center. Proiectul "showroom 2000mp" din Grant Mall a căzut din lipsă de fonduri. Toţi angajaţii emag se vor înghesui în Grant Mall din lipsă de bani. Mutarea începe undeva în jur de 10 decembrie.

Şi un articol în Money Express care speculează pe marginea vânzării.

Eu cred că eMag e cu un picior în groapă şi caută oameni care să îi salveze.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. EI sunt deja in GRANT MALL CENTER pe soseaua Virtutii. Asa ca nu vad unde se vor muta? :-/

  00
 2. reciteste inca o data ce scrie acolo.

 3. Da’ bine frate de abia acum am inteles care e treaba! Deci emag are pe Virtutii un bloc de 7 etaje in constructie, care se vroia a fi un sediu mare si jmecher! Din alea 7 etaje acum ei nu mai tin decat 2 si se inghesuie toti in Grant Mall, unde sunt deja mutati de ceva timp de la fostul sediu din Semanatoarea! Acu-i bine? NU?
  P.S. Si totusi cred ca ar fi o miscare inteligenta sa caute prin blogosfera neste specialisti, ca e pepiniera serioasa aici!!!

  00
 4. primu zvon ti-l pot confirma si eu… al doilea.. nu stiu ce sa spun… eu am fost de curand la grant mall si se lucra pe sus…

  00
 5. Cred ca valoarea reala a Emag e sub 5 milioane de euro. La o CA de 70-80 mil profitul lor inainte de taxe e undeva pe la 0.5 – 1 milioane. Cum doabazile bancilor au crescut si vanzarile scad, cred ca situatia Emag e foarte roz.

  00
 6. Am fost eu acum cateva zile si toata tarasenia s-a mutat la etaj, jos ramanand doar depozitul, partea unde iti elibereaza produsul dupa ce ai factura.

  Sus au facut un showroom mult mai mare decat era la parter, este o jumatate de masina de formula 1 cu volanul conectat la un sistem de joc si ecranul respectiv in fata, wii, PS3, XboX pentru teste si multe alte imbunatatiri.

  Mie mi-a placut. Doar ca n-au parcare pentru biciclete si m-am rafuit cu paznicii :)

  A, si e o bodyguardă grasana cu pantalonii pana la buric :)) yaaaky

  00
 7. Hoinaru, DT nu a avut niciodata treaba in cele 2 firme, mereu a fost numai cu luatu’ banutu gratis si nici aport material nu a adus.
  Despre sediul din Virtutii afla ca era inchiriat si acum se incearca sa se scape de el.
  De mutare, cred ca se va face in Crangasi ca iarasi nu se justifica doua sedii inchiriate.
  La monitoare cu pixeli morti, ii dau putin dreptate Emag-ului, desi nu as vrea! Citeste normele ISO de dispunere a pixelilior morti si o sa vezi ca poti ajunge la 5 si producatorul este exonerat de orice problema!
  Pentru orice date concrete iti stau la dispozitie!

  00
 8. Virgil, ar trebui sa faci putin diferenta intre Dante si Emag!
  Dante a avut un profit de 200000EUR si EMAG de 400000EUR, la o cifra de afaceri de 4 ori mai mica decat Dante si cu 50 de oameni bine pregatiti (asta ar trebui sa-ti dea de gandit)! Iar Dante de una singura, iesea rau de tot pe 2007, adica ceva de genul profit sub 100 mil lei vechi, dar noroc ca se pot transfera fonduri intre firme!

  00

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.