Red Bull face o reclamă mișto

Ce poate fi mai tare decât trucuri pe bicicletă în mișcăre?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

 1. Meh, mai bine facea spagatul pe doua cutii de red bull care stau pe doua biciclete care stau pe doua camioane in miscare. Iar pe umeri putea sa ii tina pe CiacNoris si pe Jeancluvandam :)

  00
 2. Sa admitem ca ideea de viral e buna, dar ar fi ajutat mult (la propagarea virala) daca, camionul sau tir-ul ala, mergeau macar cu 60mph, chiar si pe un circuit inchis. Evident, si biciclistul ar fi trebuit imbracat in costumul lui robocop :D

  00
 3. Recunosc spre rusinea mea ca m-am transformat intr-o bestie comoda ce le arde pe calculator toata ziua (wow, heroes, filme, bere buna, pizza) si ca ar trebui sa mai fac niste miscare… dar sa o arzi pe bicicleta la 30 de ani mi se pare semi-tristut.

  Acum sunt sigur ca individul scoate de 10 ori mai multi bani decat fac eu intr-un an dar nu am niciun pic de respect pentru oamenii de genul.

  Poate isi iubeste fanbase-ul de copii de 15 ani si imprezioneaza pi$de de 16.

  00
 4. daca in acelasi timp facea Vandamme spagatul intre tiruri :)

  00
 5. Incet incet camionul devine laitmotivul reclamelor pe care cate un „talentat” face cate ceva. Era sa zic ca o sa prinda si in campaniile electorale dar ma tem ca aia au fost parintii reclamelor pe camion, la mine un urbe, la alegerile edililor actualul primar a mers prin oras in camion decopertat.
  Urmeaza ciobanul Ghita probabil.

  00
 6. Ala de cate ori sare cu bicicleta la capetele pistei, citeste involuntar textul Red Bull. Cand vezi un scris pur si simplu il citesti automat, fara sa vrei.

  00
 7. @Sergiu Sa o arzi cu WOW si Heroes e de coma… Iar Fanbase-ul tau se reduce la mamica ta probabil si o arzi doar cu manuta. Dar macar nu provoci sentimente de semi-tristete ;P

  00
 8. De acord, Sergiu. Credeam ca sunt singurul care crede asta. :)

  00
 9. @Sergiu, vasazica recunosti ca esti un labagiu prost.

  00
 10. Ce taxiu interesant . (made in india)

  00
 11. Ce e mai mişto decât clipul cu Dhers în Lima? Simplu! Să te dai cu barja între diverse oraşe de pe coasta Pacificului şi barja să conţină un dirtpark în care se dau cei mai buni rideri ai momentului. Cam aşa:

  https://youtube.com/watch?v=B7WCf010_W0

  Altfel, Sergiu, consideră că oamenii care ţi-au răspuns mai sus ţi-au făcut o mare favoare. La cât eşti de neinteligent, nu meritai. O să afli şi tu într-o bună zi că o zi cu bicicleta e de 666 ori mai bună decât ălea 365 ale tale de malahie computeristică de anul trecut. Şi „oamenii ăia” fac ceea ce tu sigur nu vei reuşi niciodată: să fie plătiţi pentru ceea ce fac oricum cu plăcere.

  Semi-tristuţ, în micţiune pe WoW,
  Mx

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube