Bucătărescu se întoarce: mizeria a dispărut

Două chestii s-au întâmplat după articolul de ieri cu o mizerie de site promovată pe bucătărescu.ro, siteul lui Dan Silviu Boerescu: filmnetwork.biz a dispărut de pe site şi cocoşelul de proprietar al mizeriei de pirateria a pus whoisul privat.

bucatarescu-whois2

şi mai amuzant e altceva:  pe bucătărescu.ro aveau loc periodic concursuri cu premii in DVDuri de la ProVideo, ceea ce este, să recunoaştem, o ironie simpatică. Noi dăm premii, dar şi deţinem şi promovăm un site care piratează filme. 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Facem bani cum putem caci bucurestiul insular e cam pustiu!

  00
 2. mi-e greu sa cred ca Boeru sef nu de acea gainarie si a trebuit sa ia masuri abia dupa ce ai sesizat tu 🙂

  00
 3. @Bogdan au luat masuri doar dupa ce au fost prinsi… au incercat sa-si ascunda urmele.

  00
 4. Deci a meritat sa-i areti rusinica.

  00
 5. Concursurile alea sunt niste facaturi marca bucatarescu.

  00
 6. Te pomenesti acuma ca boschetul asta de bucatarescu se face ca nu ti-a citit articolele.

  00
 7. bine ca macar au luat ceva masuri dupa ce i-ai tras putin de maneca..altfel sigur nu luau si erau si acuma bine mersi..

  00
 8. Robert, uite ca astia nu ii trage nimeni de maneca:

  Nu vrea nimeni sa ma ajute cu niste headere si niste reclamatii impotriva imputitilor astora. Primesc zilnic peste 50 de mesaje de la clientii lor, saptamana asta au doi clienti noi.

  Nu mai pot deschide emailul de pe telefon ca imi consum toata banda cu mesajele lor. Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute sa-i determin pe gainarii astia sa renunte ?

  00
 9. si daca promova un site de warez…ce? esti invidios? sa nu-mi zici ca tu n-ai urmarit niciodata un film online sau l-ai luat de pe piratebay. tu le cumperi…lupule moralist 🙂

  00
 10. @Zoso: Lup moralist invidios n-am mai vazut pana acum :))

  @Sociopat: O sa le faci o frectie. De ce ? Pentru ca esti prea mic.

  L-am sunat pe jegul ala de trmite mailuri pentru publicitateprinemail.ro si mi-a spus ca ei primesc baza de date de la clienti. Furios am luat la rand toate jegurile alea de siteuri, i-am sunat pe toti si mi-au confirmat ca ei nu au nici o baza de date, ei dau banutul pentru X emailuri trimise, cui, nu se stie.

  L-am contactat din nou telefonic pe jeg si nu mi-a mai raspuns. Daca ai nevoie de headere intre pe site-ul meu si lasa-mi un mesaj cu adresa ta, plangere scrisa la ANCOM o sa fac si eu.

  Numai in Romania e posibil ca un ditaimai siteul sa promoveze warez sau o firma sa vanda emailuri la kilogram. Stiat ca aia de la publicitateprinemail.ro au vreo 10 clienti pentru care trimit newsletter zilnic, de 2-3 ori pe zi fiecare ? Eu sunt din Brasov si primesc oferte de la restaurantele din Bucuresti, nu e oarecum de cacat ?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube