brusc drepţii GSP

Ii stiti pe baietii de la GSP, jumate analfabeti, jumate cu nasul pe sus. Acum s-au apucat sa isi protejeze munca, respectiv transmisia meciurilor. Gusti Roman a lasat-o moale cand a primit peste nas cateva palme intr-un articol pe blog in care incerca sa para destept.

Si brusc, cand au ceva ce e al lor, isi dau seama ca pirateria e ceva rau. Atunci cand sunt piratati ei. Cand ei pirateaza, nu au nimic de spus. E din intamplare. Ca fura si fac banii de pe urma inregistrarilor altor posturi (TVR, ProTV, Kanal D, National TV), despre asta nu au nimic de declarat.

https://mysport.gsp.ro/

https://mysport.gsp.ro/

Cand fura de pe wikipedia pentru a pune pe sportpedia, aia nu e furt, e imprumut, iar mysport nu e furt, "e altceva" pe care eu probabil nu il inteleg. Cand au furat stiri de pe alte surse, despre asta nu pot spune nimic (fiind probabil ocupati cu suptul).

Intre timp, aflam de la un cititor ca GSPTV au cumparat de la TVR drepturile de retransmitere a jocurilor olimpice, difuzandu-le pe net.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. Problema Mysport e foarte complicata si complexa.Asta ti-o zic in cunostinta de cauza.

  00
 2. @Balonul Digital: adica le e lene sa stearga ce nu e al lor?

 3. Pai cum sa stearga mai ? 😀

  Trebuie sa manance si gura lor ceva…

  00
 4. Nu cred că vor prelua imagine de la Olimpiadă pentru că singurii care au un astfel de parteneriat cu TVR sunt cei de la Telesport.

  00
 5. @ zoso

  Te invit sa arunci o privire pe regulamentul Mysport.

  Termeni si conditii
  Siteul de socializare prin sport MYSPORT, gazduit de domeniul http://www.mysport.ro, denumit in continuare MYSPORT, este oferit pe suport electronic de SC Unlimited Sport Media, denumita in continuare USM.
  MYSPORT este destinat utilizatorilor de internet, denumiti in continuare USERI. Prin termenul USER al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

  1. ACCES
  MYSPORT este un site de socializare prin sport, cu continut generat 100% de useri. Scopul permis pentru utilizarea acestui site este adaugarea de informatii de natura sportive de catre orice user care-si deschide un cont pe http://www.mysport.ro. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. USM nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare a USERILOR cu acesta.

  2. REGULI DE UTILIZARE
  Daca se considera ca orice material pus pe site, postat de catre utilizatori,violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, rspunderea revine in intregime autorilor acestora.
  Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. USM nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

  Administratorii MYSPORT au dreptul sa modifice, sa stearga sau proceda in orice alt fel asupra articolelor postate de useri.

  Nu sunt premise:
  – postarea pe http://www.mysport.ro a informatiilor cu caracter obscent, pervers, jignitor, calomnios, rasist, discriminatoriu
  – postarea informatiilor cu caracter vadit publicitar
  – incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua USM prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin �flooding� sau �DOS�.
  – folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (�spamming�) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
  Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. USM va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

  Mai multe gasesti acolo !

  ..
  Acele videoclipuri sunt preluate de pe Youtube si cum spunea Gusti intr-un post pe blogul sau, preluarea lor e legala.Nu cred ca e asta problema.

  „USM nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.”, deci Gsp nu are nicio responsabilitate.

  00
 6. @Balonul Digital: bre, le spui asta si alora de la youtube? ca tot sunt in procese de 2 miliarde de dolari.

  cum ii spuneam si lui gusti, cand o sa se trezeaza tvrul, o sa dea in judecata gsp, ca ei pun reclama langa clipuri care nu le apartin. nu userul, ca ala e un amarat. regulamentul ala de pe site e nul.

 7. @zoso

  Cand crezi ca vei vedea asa ceva?!

  00
 8. @Balonul Digital: nu stiu, sper cat mai curand. gsp o sa faca greseala sa supere pe cineva si aia o sa ii futa rau de tot. probabil protv.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.