Cu Matei Dima (Bromania) despre Vine și video

Acum, când video a bubuit masiv de câțiva ani și la noi și toată lumea se dă peste cap să facă ceva pe video, l-am întrebat pe Matei Dima ce mai face, Matei fiind vechi în meseria asta, cu studii și cu succese constante.

1. te-ai lansat pe vine, acolo ai avut primele succese. când ai simțit că trebuie să treci pe altă platformă și de ce?

Eu pe Instagram am avut primul feedback f pozitiv. Vine niciodată n-a mers la mine. A trebuit să mă adaptez pe o piata românească, si anume Facebook Instagram și apoi Youtube, asta fiind și ordinea în care sunt cel mai urmărit.

2. lungimea clipului ce rol a jucat în decizia ta?

La început a contat că trebuia facută gluma repede. Apoi am început să simt nevoie să mă exprim altfel, cu povești mai structurate, și oamenii m-au urmat. Canalul meu a bubuit pentru a 3a oara si cel mai puternic când am dat drumul la sketchuri.

3. cât de adevărată crezi că e știrea cu vine-rii care voiau să șantajeze compania pentru 1 milion de dolari pe an?

Nu am auzit de ea, dar nu cred. Cunosc mulți din top 10 și sunt foarte buni și la business, nu cred că ar fi mușcat mâna care i-a hrănit.

4. nu e obositor pentru fani să te urmărească pe atâtea platforme (instagram, facebook, snapchat, youtube)?

Nu. Oamenii au timp, și atâta timp cât contentul e mișto, o să se uite, unii mai loial, alții mai puțin.

5. Destorm vrea să fie muzician, Bach să fie actor, Bromania ce vrea să fie când va trage linie peste 5 ani?

Să influențez într-un mod plăcut și pozitiv și știu că e clișeu, dar cred că spre asta se îndreaptă cariera mea, o să aibă loc un moment de cumpănă și asta o să aleg. Și pot face acest lucru ducând o viață fericită și încercând să fiu un actor bun, un regizor bun, un scenarist sau un producător bun de conținut major, gen seriale și filme.

Matei făcut regie la Los Angeles, a regizat clipuri muzicale, iar clipurile lui bat constant un milion de vizualizări pe Facebook sau Youtube.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

 1. Mi se pare cel mai ok dintre toți. Serios și implicat. Mereu vine cu îmbunătățiri. De la calitatea imaginii, a montajului, pana la jocul personajelor.
  Julius, însă, îl acuza ca fura glume:) .

  00
 2. Il urmaream pe Matei cand era plecat din tara si facea chestii misto, de cand s-a intors nu mi se mai pare atat de interesant continul lui. Asta e o parere strict personala si nu cred neaparat ca face continut de c*cat acum, dar pur si simplu nu ma atrage acum nimic din ce produce :)

  00
 3. Nu pot sa zic nici ca e genial, nici antihaz, este amuzant uneori, daca ar mai lasa putin deoparte tema cu iubita pitipoanca care-l fraiereste la bani, sau cu iubita geloasa care nu-l lasa sa se uite la fotbal cu baietii, si n-ar mai promova in clipurile lui pitipoance de pe facebook care doar arata bine, ar fi la un nivel mai ridicat .

  00
 4. mie mi se pare obsedat sexual

  00
 5. E ok, mie imi place :)

  00
 6. Daca ne-ar placea noua, elitistilor, cultilor, intelectualilor care suntem, nu ar mai avea milioane de vizualizari :). Face glume sa placa la majoritate si e singurul (cred) care are cu adevarat succes in Romania.

  00
 7. Imi place de Matei pentru ca ne-a adus-o pe Cristina Micu.

  00
 8. Nu stiu, nu cunosc, dupa comentariile predecesorilor mei nu am pierdut nimic.

  00
 9. E peste plutonul de vlogarei romani ce se vor funny si nu sunt.

  00
 10. Are reach, are tot ce vrei tu, dar chiar si pentru mine – un middle class corporatist sub 30 – glumele sunt cam obosite si cam vulgare. As prefera ca „talentul” asta de care zici sa se indrepte in alta directie, mai progresista. Nu numai pizda, tzatze si innuendo obosit. :(
  inb4 gtfo beta fag

  00
 11. Acum cand video a bubuit pe net…nu era mai buna ideea sa faci un video-interviu cu omu, decat un schimb de vorbe pe mess/mail?

  00
 12. Va place Bro, dar i-ati facut 1 mil de abonati lui Holhos :))

  00
 13. Vali, cu interviul asta nu treceai clasa la Visinescu :)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.