Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. They have no choice.

  00
 2. Dar o fac inutil, nu i-a intrebat nimeni pe ei si nici nu ii va intreba, dar exista niste oameni care simt mereu nevoia sa protesteze.

  00
 3. pai sigur! acum cand euro a ajuns din urma Lira,nu le mai convine.. sa fie sanatosi,oricum sunt ciudatii Europei..

  00
 4. Trebuie să recunoaştem că unii protestează aşa… for fun. Că-i doare pe ei la băşică de globalizare, numa’ ca să ne aducem aminte de protestele cu G20, când tinerii devastau aiurea sedii de bănci şi magazine

  00
 5. Ca si protestul romanilor din Bucuresti fata de revolutia din Chisinau, inutil. Atrag atentia asupra vinovatilor crizei economice, in speranta ca vor fi „pedepsiti” dar tot nu o sa rezolve nimica.

  00
 6. Noi de ce nu pro(s)testam ? WE will pay for their crisis ? Haideti sa iesim in strada, haideti sa ne luam la bataie cu politia, sa spargem cat mai multe capete, sigur asa vom rezolva ceva.
  Cu toate ca sunt student, nu am iesit in strada pe 2 aprilie. Pentru ce ? In mijlocul crizei te pui sa protestezi ca nu iti convine X si Y ? Wow ! It’s called „crisis” for a reason. Of of mai mai.

  00
 7. Situatia cu capra vecinului, ce sa spun.

  00
 8. Acolo se aduna ei cand se plictisesc. Acum 2-3 saptamani protestau pentru eliberarea nu-stiu-carui tip rãpit, sau retinut in arest ilegal…
  Intr-un timp erau o sumedenie de corturi instalate chiar in intersectia aia, de la Westminster, si-i vedeam dimineata cum se incalzeau pentru cate un protest.
  E un hobby, probabil. :)

  00
 9. Trist si adevarat in acelasi timp. Nu vom scoate nimic din protestele pe timp de criza pt. ca nimeni nu le va baga in seama. Dat in acelasi timp, si nu cred ca sunt singurul care le da dreptate prin faptul ca, noi europenii nu avem nicio implicare la formarea crizei si nu cred ca este normal sa platim pentru greselile altora, dar ce sa faci asta este globalizarea daca unul o pateste rau, toti o patesc rau.

  00
 10. @Tibi: Ba da, la ei se rezolvă. Banii oricum vor fi risipiţi, dar aşa. mai cu jenă. :))

  00
 11. NOU
  #11

  si cam e ceva de plata daca ne uitam aici: https://www.youtube.com/watch?v=yREOUxo6Qdc

  00
 12. da da, am auzit ca si noi o sa iasa in strada pentru ca statul s-a imprumutat 20 de miliarde de euro ca sa dea la banci, bineinteles pe spatele nostru. In Anglia s-au spart sedii de banci in urma protestelor, nu zic ca e un lucru bun, dar macar s-a luat atitudine, la noi???

  00
 13. Ce bestial . Romanii nu au priceput nimic din protestul britanicilor .
  Hint . Nu comparati poporul britanic , cu poporul roman … EVER

  00
 14. Protest:Manifestare deschisă prin care o persoană(grup ) îşi exprimă dezacordul faţă de o acţiune socotită ca fiind ilegitimă sau injustă(pentru a atrage atentia OPINIEI PUBLICE).Adica sa intelegeti si voi comentatorilor!!

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube