brifcor revine

De saptamana viitoare, pe rafturile magazinelor va reaparea bine-cunoscuta marca Brifcor. Imbuteliata de Romaqua Group la Busteni, dar produsa in Germania de compania Dohler, Brifcor reprezinta varianta originala care se comercializa inainte de 1989.

“Targetul nostru este format din persoanele cu varste cuprinse intre 27 si 40 de ani. O sa-i atragem facand apel la nostalgie, dar si prin ambalajul nou, cu un design modern, competitiv cu alte ambalaje de pe piata”, ne-a declarat Adrian Teslovan, director de marketing la Romaqua Group, compania care imbuteliaza si apa minerala Borsec.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. Perfect. Astept guma de mestecat care scotea dintii si campaniile nationale de adunat castane (nu de alta, dar asa mai am si eu o sansa sa socializez).
  Totusi! Pentru Brifcor ar trebui infiintat un grup de suport fiindca ii va fi greu sa vada atata Pepsi in jur, dupa ce ani de zile a detinut suprematia.

  00
 2. o sa fie
  in primele 2-3 luni, o sa bem brifcor din inertie…

 3. brifcor.
  yes!!
  am baut un suc in Turkmenistan asemanator cu brifcorul la gust, dar nu mai stiu cum se chema. Era verde si era produs dintr-o planta (tot verde 😆 ). Ala era king of soda.

  00
 4. it’s calld weedjuice =))

  00
 5. Daaa…brifcorul , bautura ce ne aduce aminte de nea Nicu.
  Totusi,ar fi super daca ar aparea si inghetata aia de ziceai ca e pachet de unt,la cat de mare era . Polar parca se numea.

  00
 6. Da, exact , polar ii zicea !

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube