Bricolaj: cea mai grea întrebare la zugrăveală

„peretele ăsta îl lăsăm așa sau îl îndreptăm?”

Când stai la casă veche te mai aștepți la asta, deși nici acolo nu e normal, că liniile drepte nu sunt invenții recente, mai ales că e cărămidă, nu e chirpici. Dar când auzi asta de două ori într-o săptămână îți mai iei un poloboc.

Altfel, Renania au câte o poză la pantofii de șantier, și nu-mi dau seama dacă sunt pentru labă lată sau nu, că acum umblu cu unii vai mama lor, dar sunt singurii care m-au încăput. Să îmi cumpăr niște branțuri ergonomice pentru ei și să o las baltă cu căutatul?

bricolaj-26

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

26 comentarii

 1. Pana-ti gasesti pantofii perfecti termini de renovat. :D Iti recomand ca la sfarsit sa faci testul cu becul pentru pereti. ;)

  00
 2. Astia de mai jos nu iti sunt buni ?

  https://magazin.renania.ro/pantof-brown-land-s3-src-a283

  Si eu am piciorul lat si cu ei m-am inteles cel mai bine dintre toti. Au si varianta mai inalta.

  00
 3. Eu m-am înțeles bine, pe vremea când eram șantierist cu bocancii de protecție de la Diadora. Acum legat de pereți există 2 metode d-a indrepta: din tencuială sau cu rigips/material izolant pentru exterior. Unii proprietari nu vor, alții nu au bani. De aia e bine să intrebe. La blocurile comuniste pereții sunt vai mama lor.

  00
 4. Nu recomanzi și niște șlapi pentru talpa lata? Am cumpărat vreo 3 in vara asta și degeba

  00
 5. de preferat bocanci inalti de 15 pana la 23 cm , sa tina glenza bine cu branturi ortopedice din spuma cu memorie sau cu gel.

  00
 6. Când am văzut poza, m-am gândit la Fluture. E el mai contondent câteodată, dar îmi place cum scrie. Chiar și când nu sunt de acord cu el. Sper că nu a câștigat la loto, să plece pe o insulă exotică și să ne lase cu angoasele explicate de T. Coloja. :D

  00
 7. Boloboc sau cumpănă. Poloboc este butoiul.

  00
 8. Folosesc Skechers. Branțurile „air cooled memory foam” sunt foarte confortabile. Modelele „relaxed fit design” sunt făcute special pentru cei cu tălpi late. Există și opțiunea „wide” dacă „relaxed fit” nu e de ajuns. În general calapoadele respectă standardele de mărime între modele; poți proba într-un magazin ca să vezi ce mărime/lățime ai nevoie și să comanzi apoi un model asemănător online.
  skechers.com/collections/mens/work-safety/ (aici ai descrierile modelelor și codurile); în UE skechers.com/de-de/men/all?category=%2Fschuhe%2Farbeitsschuhe&genders=M sau ro.sportsdirect.com/workwear-and-safety-wear/safety-boots#dcp=1&dppp=120&OrderBy=rank&Filter=ABRA%5ESkechers

  00
 9. Am intrat pentr poza :D Stie cineva daca este vreun magazin in Bucuresti care ar vinde tipul asta de echer? Vad des la americani (speed square la ei), dar in magazinele noastre de bricolaj lipseste cu desavarsire.

  00
 10. Eu folosesc incaltarile mele uzate, bocanci vechi. Nu cred ca ai nevoie de mai multa protectie la ce ai de facut

  00
 11. Bramturile ergonomice au facut minuni, indiferent de incaltaminte. Poti sa-ti iei ceva, si o sa simti diferenta. Partea buna e ca daca nu se distrug, poti sa le refolosesti in alte incaltari.

  00
 12. Eu am luat acum vreo 6 luni (parca) astia
  https://www.tresa.ro/pantofi-de-protectie/fluorite-s1p-src-pantofi-hro.html
  Si eu sunt un pic labar (laba mare), imi vin bine iar spre deosebire de aia cu protectie metalica ii pot spala la masina de spalat fara sa troncane bocane, etc.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube