Bramatica – știința acoperișurilor

Din 13 iunie, Bramac lansează un serial cu câțiva dintre cei mai amuzanți oameni din online, pentru a educa popendulația în privința acoperișurilor. Serialul va fi publicat pe pagina lor de Facebook, iar printre vedete îi veți recunoaște pe Bromania, Perversu de pe Târgu Ocna și pe Pateu. Fiecare episod descrie un avantaj al acoperișurilor de ceramica și beton.

 

 

Ceva de notat: un acoperiș de țiglă are garanție între 30 și 50 de ani. Cum ar veni, tata l-a schimbat o dată și peste 30 de ani e rândul meu. În 30 de ani ai timp să strângi niște bani pentru asta și nu ar trebui privită ca o surpriză.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. NOU
  #1

  Momentul ala cand toti retardatii internetului au ajuns sa conteze ! Cum era treaba aia cu societatea curata si culta ?

  00
  • NOU
   #2

   se numesc „creatori de continut”

   00
  • Nu societatea curata si culta iti monteaza acoperisul!

   00
  • Are dreptate Vlad. Este bine stiut ca cei mai amuzanti prieteni ai nostri, cei care ne descretesc fruntile cand lenevim la o bere, sunt numai genii care au castigat premiul Nobel pentru filozofie. Ai dreaq retardatii astia, cum isi permit ei sa faca filmulete pe feisbuci, fara a avea macar vreo licenta in filozofie.

   00
 2. Perversu de pe Târgu Ocna ii amuzant? De ceilalti nu am auzit.

  00
 3. Manele? Pe zoso.ro? 🙂

  00
 4. cand ai blog de bricolaj….

  00
 5. lowest common denominator

  00
 6. cum nu ati auzit de Bromania?

  00
 7. BRO este de departe cel mai popular de acolo…

  00
 8. acoperisurile de „composite shingle ” au garantie de 25-50 de ani, cele de tigla ar trebui sa reziste minim 50 de ani.
  Nu stiu cine le-a facut site-ul dar daca tot se baga pe online ar avea nevoie de un site mai nou si mai curat. De ce ai avea meniu de pachete, produse, sistem pluvial, pentru specialisti, online , informatii actuale ?
  Nu le poate spune nimeni ca au nevoie de produse, servicii, suport technic, contact ?

  00
 9. In ciuda eforturilor sustinute, de „impingere de la spate”, cam aia e valoarea lui Bromania: de nivelul aluia de pe Tg. Ocna. Tot acolo e si Potamas. Poate chiar mai sus. Nu pot sa uit cum a fost numit prin diverse locuri „regizor”. Puhleez… mai multa regie bag eu pe TT decat specimenul asta.

  00
 10. NOU
  #14

  Fara suparare,da’ te cam 3,14si pe ea tigla din „ceramica” si beton.Singura tigla adevarata era aia asazis „de Jimbolia” din argila arsa,care nu se mai fabrica la ora actuala,penca-i mai simplu sa faci tigle din beton.Daca vrei sa schimbi tigla veche cu una din asta din beton,trebuie sa schimbi toata astereala ,grinzile si capriorii,deoarece asta din beton este f.f.f.f.f.f. grea fata de cea clasica si nu iti tine lemnaria atata greutate.Eu personal am schimbat acoperisul acum 3 saptamani,dar am optat in loc de „tigla”,pentru tabla de la Bilka.Este mult mai usoara si mai avantajoasa ca pret.
  Asa ca astia cu Bramacul lor sa-si vada de treaba.

  00
 11. Bah esti neboo, sute de mii, sute de mii de vizualizari are astia, le-a dat de i-a julit alora cu vro cateva sute de milioane!

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile