Bogdan Petre e cel mai tare jurnalist IT!

Chiar dacă Bogdan Biszok de la Capital îi face concurenţă serioasă, Bogdan Petre este, fără îndoială, jurnalistul IT preferat. Mult peste colegul Adrian Seceleanu, cel care traduce articole pe care nu le înţelege, deşi lucrează de 6 ani pe domeniul ăsta. Bogdan nu se lasă nici el, prestează la Ziarul Financiar din 2008 şi l-aţi mai întâlnit pe aici cu alte bateri de pla de jurnalişti proşti. Nu mai ştiu cum am ajuns pe blogul lui, imidoresc.ro, dar am reuşit să parcurg în doar două sesiuni şi fără să îmi curgă sânge din nas (deşi pe la final mă luase ameţeala), un articol despre o cameră foto, articol care îl face pe Sorin Rusi de la LaptopNews doctor docent.

Am subliniat în articol doar virgulele. Imbecilităţile de genul “SLTul face concurenţă NEXului” le pun pe seama celor de la Sony. Nu e vina nimănui că jurnalistul e prost (poate doar a superiorului lui ierarhic), e vina voastră că i-aţi dat un produs la test şi că nu i-aţi explicat destul încât să priceapă ce este, în ce gamă se încadrează şi cui face concurenţă acel produs. Pentru că prostul scrie ce poate şi ce înţelege.

Continuaţi să chemaţi astfel de specimene la evenimente, că ei vor convinge oamenii să vă cumpere produsele.

 

sony-a55-bogdan-petre

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

 1. waste of time

  00
 2. cat ai stat sa subliniezi virgulele aluia scriai 3 articole si aveam ce citi dimineata

  00
 3. Alpha nu erau DSLR-uri si NEX mirrorless-uri?

  00
 4. Eu sunt foarte curios de ce in sectiunea „Despre” a site-ului a aprobat tot spamul ala…

  00
 5. Dacă tot s-a pus așa accent pe virgulele omului, uite definiția apoziției dezvoltate: exprimată prin substantiv, pronume sau numeral însoțit de determinări, sau de mai multe substantive, pronume sau numerale. Exemplu: „Noi, studenții de la informatică, am fost mustrați cel mai tare de rector.”—Wikipedia.

  „Adică, la un mod intens de fotografiere si filmare, acumulatorul tine o zi intreaga.” are cantitatea corectă de virgule, plasate corect.

  00
 6. Sony e de vină. Dacă aș fi citit asta înainte să mă împroprietăresc, aș fi avut un pic de grețică la achiziționare.

  00
 7. Fin, ironic…felicitari!
  Va admir ca..vorba aia va duce capul ( bag aici si pe amicii tai pe care ii citesc zilnic la prima ora Visul si Arhi).
  NU trebuie sa ma publici…dar inca o data FELICITARI!

  00
 8. Trei sferturi dintre virgulele indicate sunt puse corect. Ar trebui sa mai si stim ce vorbim si sa gandim inainte de a arata cu atata siguranta greselile. Si da, se pune virgula chiar si dupa „si” daca urmeaza o propozitie secundara. Si nu intotdeauna inainte de „dar”. Virgula are rolul de a puncta o pauza scurta in vorbire, precum punctul o pauza lunga. Pauzele astea scurte se fac de cele mai multe ori cand respiri.
  Asa ca, daca o sa pronunti cu voce tare propozitia, o sa-ti dai seama unde vin virgulele.

  00
 9. I-a cazut site-ul.. :(

  00
 10. „Mult peste colegul lui Adrian Seceleanu”.

  Ar cam trebui o virgula intre „lui” si „Adrian”, nu ? Astfel se intelege ca este mult peste vreun coleg al sus-numitului Adrian, adica ar fi cel putin trei „meseriasi” in redactia respectiva.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.