Oameni care fac onlineul românesc: Javrilă

Oameni care fac onlineul românesc: Javrilă

Sunt de acord cu Javrilă. Pe bloguri sunt tot felul de javre cu titlul de new media manager sau  sefi de agenţii care mint şi spun tâmpenii pe care nu le pot justifica.

Oameni care fac onlineul românesc: Javrilă

V-aţi prins? Ei au fost primii, nene. Aşa zice Javrilă, şi aşa e. Pahomi e prost cu 6 luni înainte, Javrilă are dreptate.

Să mai cităm o mostră de inteligenţă de la un om care are mulţi prieteni în online şi care face multe lucruri mişto:

Sistemul este creat de la zero de programatorii eOk.ro și oferă posibilitatea clienților să își promoveze produsele și serviciile într-un mod inedit, neintruziv și targetat.

Lipseste un mic detaliu de acolo. Sistemul e creat de la zero după o idee a cuiva pe care Javrilă îl iubeşte tare rău şi căruia îi crease un blog în care îi înjura familia în cele mai oribile şi inimaginabile moduri posibile şi unde posta poze cu apartamentul său, la intimidare.

Mare om, mare caracter.

Tudor, uite, de asemenea oameni nu are onlineul românesc nevoie. Om care e privit cu candoare de alţi competenţi din online şi căruia nu are nimeni tupeul să îi zică “mai marş bă în pla mea, că prea minţi de îngheaţă apele”. Şi ştii de ce? Pentru că nimeni nu vrea să îşi vadă mama sau prietena târâtă în noroi de blogurile anonime ale prietenului Javrilă. E mai uşor să ne plângem că sunt proşti clienţii sau că nu sunt bani în online din cauza lui zoso decât să facem ceva pe tema asta. E mai uşor să tolerăm mizeriile altora şi declaraţiile false despre cât de buni şi de minunaţi sunt ei decât să îi dăm în vileag ca fiind spammeri sau mincinoşi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. who the fuck is Javrilă ?

  00
 2. google > javrila > al doilea rezultat 🙂

 3. Javrila 🙂

  In vremuri de criza, masura de criza. Totusi, cat cer CPM?

  00
 4. Bai, eu nu prea inteleg de ce se face atata caz pentru un cacat de dimensiune de banner schimbata. Really. Parc-au descoperit apa in urina.

  00
 5. Eu sunt un om calm in general, dar deja si pe mine a ajuns sa ma dispere Gavrila asta, cu seninatatea cu care vorbeste el pe blog despre atatea lucruri frumoase si inovative. Chiar nu pot sa inteleg cum pot unii oameni sa fie atat de falsi si inselatori. Oare cum doarme noaptea? De fapt cu buzunarele pline si somnul ti-e lin….

  00
 6. NOU
  #7

  Zoso, cred că avem nevoie și de astfel de oameni în online… There is no sweet without sour. Peste tot vor fi spammeri, hoți, ciorditori. Dar știi care este de fapt marea problemă? Sunt arătați cu degetul, porecliți, înjurați etc. Dar nimeni nu îi dă măi în judecată, sau nu încearcă să folosească mijloacele legale, așa cum sunt ele, pentru a-i opri. Unul dintre motivele pentru care pirateria scade, în afară de educația utilizatorilor/firmelor, este faptul că legea începe să fie pusă în practică destul de bine și eficient. De ce nu au loc niște primi pași totuși folosind mijloacele legale și prin online?

  00
 7. @Bogdan D:

  Hi, I just found this. I hardly can get an idea of what you guys are talking about. … I’m just curious why did you publish a direct link to my personal FaceBook account?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.