Trafic fail!

300 unici pe zi şi nici un comentariu toată ziua. Fail! Aşa e când alergi după digguri cu blogul tău de companie si branding…Sau poate aşa se face new media…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. Na ca sunt primu, si postul are cateva ore. Trafic fail :D

  00
 2. Vrei comentarii pe un blog nou facut?
  – Trebuie sa ai un nume (Udrea, Huidu, Chirila), nu conteaza ce scrii, vei avea zeci de comentarii la fiecare post, daca mai ai si talent (Cabral) atunci ai si mai mult succes. Fiecare dintre acestia ori au fani care ii plac ori au pe unii care ii urasc. Daca Mircea Badea si-ar face blog si scrie doar un simplu Hello Word ar primii zeci de comentarii.
  – Trebuie sa ai talent (dono), dureaza cateva luni si vei incepe sa ai comentarii. Primesti comentarii ca admiratie la ceea ce scrii, dar cati au talentul lui? eu nu.
  – Trebuie sa ai in spate un trust de presa care sa te promoveze (GSP, Catavencu).
  – Trebuie sa ai finantare, cumperi un link in blogroll-ul celor mai buni bloggeri + cateva posturi promo si ai sanse sa incepi sa primesti comentarii, asta daca gasesti bloggeri mari care pun link pe bani, daca le place cat de cat de tine si daca mai ai si tu o scanteie de talent sa ai la ce primii comentarii. Vei primii comentarii pe principiul, daca il are Zoso in blogroll e dat dracu’ asta.
  – Pentru noi, cei fara nume, talent si sprijin daca vrem comentarii trebuie sa ne apucam de pupincurism, facem comentarii peste comentarii pe blogurile cu nume, doar doar vom fi contrazisi sau citati sau poate avem sansa ca un blogger renumit sa scrie un post cu link spre tine, incerci sa iti faci prieteni printre bloggeri, chiar daca nu esti de acord cu ei esti de acord ca ai nevoie de vizitatorii lor.
  Incerci sa intri intr-o bisericuta care se linkuiesc intre ei, tu scri comentarii la ei, ei la tine, etc. Bagi mass-uri, te promovezi pe digg, mixx, etc.

  Altfel nu ai sanse, ai pierdut startul, bloggeri mari de acum, care au comentarii, sunt cei care scriu de 2-3-4 ani pe blog, si-au creat un nume (si Blogatu e un nume) in blogosfera, atunci cand era VID, daca te urcai intr-un autobuz si pe tricoul tau scria blogger, toti se uitau la tine, daca te urci acum intr-un autobuz cu acelasi tricou, autobuzul este deja plin cu astfel de tricouri, se mai uita pulea la tine.
  S-au terminat locurile pentru bloggerii generalisti (fara un target precis), nu mai esti oaia breaza, acum faci parte dintr-un pluton. Cine vrei sa-ti dea un comentariu? cei care intra pe blog ori sunt din google, au gasit ce vor, nu au venit pentru comentarii, daca iti intra bloggeri ori sunt prea MARI sa-ti lase tie comentariu ori sunt bloggeri noi, adica le esti concurent.

  Aceasta este parerea mea, a unuia care are 700+ unici pe zi, fara digg, mixx, blogroll-uri, mass-uri, etc si care are 1-2 comentarii pe zi, asta este new media mea si fail-ul meu zilnic.
  Dar, nu fac pupincurism, nu am blogroll, nu scriu la altii pentru a-mi intoarce comentariu si in 1000+ de posturi pe blogul meu nu am criticat niciodata un blogger in speranta ca va iesi cu cearta. Macar cu mandria sa raman daca am pierdut startul, nu am nume, talent sau sprijin.

  Intrebare:
  Daca zoso isi face un blog nou, nu spune la nimeni cine scrie pe el, nu il promoveaza cu blog20. Va avea de la inceput comentarii?

  00
 3. Eu nu pot intelege nici intrebarea din post in sine : De ce-mi citesti blogul ?

  00
 4. Bine ca n-ai pus si link, poate ne induram vreunul dintre noi de el. Asa, cu 0 o sa ramana.

  00
 5. Pai da si linku’ unde-a aparut :)

  00
 6. Cam trista faza cu 300 de unici pe zi fara nici un cometariu. Paradoxala si trista. Da si un link…vorba lui Etherfast. :-D

  00
 7. Acolo ar fi trebuit un poll… :)):)):))

  00
 8. E vorba de blogul acelui tip care vroia sa dea jos toate site-urile care difuzeaza GSPTV pe net. Exact, vorbim de Bogdan Gavrila.

  00
 9. Poate au fost timizi :D

  00
 10. lurker’s paradise =))

  00
 11. 10.000 de unici impartit la 7 –>> 1 din 1300 de unici comenteaza (pt zoso.ro).
  Ce vreti de la 300 de unici pe zi? Un sfert de comentariu?

  00
 12. Poate cititorii erau in pauza de masa! :P

  00
 13. @Dan,

  „nu am criticat niciodata un blogger in speranta ca va iesi cu cearta”.

  Sa te vad eu, nene, daca ai fi in situatia de a avea un blog de nisa pe politic, ce ai face. Sa vad eu atunci cum nu critici niciodata un blogger. Nu pentru comentarii sau trafic. Nu am super experienta de blogger, dar impresia mea este ca pe nise se dezvolta adevarate „comunitati critice” din pura necesitate.

  00
 14. Am specificat clar: „in speranta ca va iesi cu cearta”.
  A critica sau contrazice cu argumente atunci cand nu esti de acord cu cineva este alta poveste.

  00
 15. Dan,
  corect. Numai cu nu ai nevoie de argumente ca sa te certi. Nici macar nu e nevoie de doi oameni ca sa ai o cearta. De multe ori e de ajuns unul singur…

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube