Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

15 comentarii

 1. Normal ca sunt mai credibile decat publicitatea TV. Pentru ca nu multi isi permit sa induca in eroare intr-un blog.

  00
 2. Eu cred ca nu e vorba de permis, dar ce avantaje as avea eu sa imi mint cititorii?

  Ei castiga, au rating, scandaluri etc. 🙂

  00
 3. Probabil ca ai scris intentionat NewSin, nu? 🙂

  00
 4. Asta o fi motivul pentru care se incearca bagatelizarea celor din .ro in presa nationala si impunerea unor reglementari similare celor din presa? Nu ca presa le-ar respecta, dar ca-n faza cu Nastratin Hogea care pierduse inelul in beci si s-a apucat sa-l caute prin curte – ca in beci era intuneric – daca nu se poate determina presa sa respecte regulile, macar sa forteze blogurile sa faca asta… 🙂

  00
 5. Zoso, in ceea ce ma priveste, “plusez”: blogosfera romaneasca este, in ansamblul sau, mai curata, mai corecta si (mult) mai independenta decat presa in ansamblul sau.

  00
 6. nu cred. mai degraba e un fel de “ne pisam pe ce nu intelegem”

 7. da, pentru ca nu sunt bani.
  sau nu ne-au napadit banii, inca.
  dar o sa vina si vremea mancatoriilor.

 8. Catalin, oare cine e de vina pentru decredibilizare? 😉

  00
 9. NOU
  #9

  Sorin Tudor: De fapt nu plusezi. Constati. Ai dreptate, presa trece printr-o perioada (era sa scriu moment) de decredibilizare. Oricum, probabil ca problemele vor fi importate si pe bloguri, atunci cind ele vor iesi dintr-un cerc de initiati si se vor adresa unui public mai larg. Atunci vor fi si ele atinse de suspiciuni, asa cum zice si Zoso.

  00
 10. NOU
  #11

  Sorin, n-am dat vina pe comete sau pe horoscop. E de vina in primul rind presa, adica noi, ca sa ma includ. Dar nu numai. Dupa cum vezi, se citeste tot mai putin. Si nu doar ziare. Bill Gates a zis ca nu vrea sa moara pina cind nu va vedea ca hirtia va fi inlocuita de ecranul computerului. Cred ca va fi etern…))::

  00
 11. De ce ai avea ?ncredere ?n cineva doar pentru c? nu pare s? aib? interese? Asta nu ?ine loc de competen?? sau informare.

  E trist c? am ajuns s? avem de ales ?ntre amatori ?i gura lumii pe de o parte ?i o mass-media profesionist? dar corupt?.

  00
 12. NOU
  #13

  skippy: “media competenta, da’ corupta” e o contradictie in termeni. Nu poti fi ziarist bun fara integritate. Esti altceva. Agent de influenta, baiat al serviciilor secrete, orice altceva… Si cred ca nu este o opozitie atit de mare intre jurnalismul cetatenesc si cel profesionist. Se vor completa. Deocamdata sint in faza in care flirteaza))):

  00
 13. Tu cu cine mai flirtezi, Catalin?

  00
 14. de ce nu inchideti blogul asta si plecati acasa?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile