Bloggerul confundă opinia cu minciuna

Zilele astea mă distrez cu un băiat care nu are foarte multă minte şi, fiind indemnat de persoane binevoitoare, s-a apucat de publicat tot felul de mizerii despre mine. Fundamental, nu am o problema cu asta, fiecare e liber să spună ce vrea, de aia există democraţie.

Totuşi, se pare că el, cât şi alţii, confundă opinia cu minciuna. Adică, e ok să spui “ăla e un bou şi un cretin”, chiar şi fără argumente (asta depinde de la om la om), nu e ok să spui “ăla a furat o maşină şi a dat accidentat o babă”. În al doilea caz nu avem de-a face cu opinie. Avem de-a face cu nişte fapte care nu au existat vreodată, dar, de dragul mâncatului de căcat şi denigrării, le punem pe blog. Şi dacă o facem anonim e si mai mişto. Scade riscul de a ne contra cineva.

Ah, şi menţiune specială pentru oamenii care aprobă şi dau link către mizeriile respective, cu titlul “eu nu ştiu dacă sunt adevărate, mie nu mi se pare că sunt, doar am dat link”. E mişto când mamele voastre nu sunt ţinta înjurăturilor, nu?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. N-am idee care-i chestia, da’ daca un om a furat o masina si-a accidentat o baba, propun sa i se dea un monster truck cadou. Mi se pare ineficient sa le iei una cate una.

  00
 2. Democratie n-ar trebui sa fie pentru oameni prosti.

  00
 3. Stii pararea mea despre mancatorii de rahat.. Hai sa-ti spun ceva mai interesant. Am tras o fuga de curiozitate la reclama cu Sex Shop-ul.. M-am prapadit de ras :))))) Nu in sensul rau.. pe bune.. e funny rau .

  00
 4. no offense dar si tu dai unele din burta . aveai tu mai acum vreo luna o chestie despre o tipa care la fel facea, pana si-a primit-o si ea

  ei bine acum tu esti tinta a 1-2 parliti care se plictisesc, si castiga adepti

  00
 5. cand ai diati site-ul cu ditai traficul e normal ce se intampla nu? toti vrem sa dam in ala cu trafic mare. redusi mintal. cand nu poti face prin forte proprii arunci cu cacat. tipic romanesc.

  00
 6. Parerea mea ramane aceeasi. Desi, “la primele randuri” incepea sa para credibil. total fail

  00
 7. “Bloggerul confundă calomnia cu insulta” trebuia sa scrii 🙂

  “ăla e un bou şi un cretin”, insulta
  “ăla a furat o maşină şi a accidentat o babă”, calomnie

  cine te denigreaza? ce scrie? unde? io habar-n-am. da link sa vad si eu 🙂

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Top articole

7 zile