BlogFest.ro, un agregator jegos, se inchide

Dragă Ciprian

Îţi scriu aceste rânduri printre lacrimi. Te rog frumos, nu închide blogfest.ro. Te rog. Fanii acestui site de mare caracter îl vor înapoi. Deja ne e dor de el!

Nu fii supărat. Într-adevăr, blogosfera românească nu e pregătită sau civilizată îndeajuns încât să înţeleagă de ce tu furi conţinut, pui adsense pe site şi dai linkuri cu nofollow. Oamenii ăştia habar n-au ce şansa imensă pentru ei e chestia asta.

Ca să citez din scrisoarea lacrimogenă cu care blogfest.ro şi-a încetat aseară activitatea, după ce Vlad le-a tras un perdaf:

Ne cerem scuze tuturor celor care s-au simtit ofensati de BlogFest.ro . Este clar ca blogosfera romaneasca inca nu este inca destul de matura/civilizata iar reactiile unora au dovedit acest lucru. Se vrea un site gratuit, cu linkuri gratuite spre bloguri bine scrise in scopul ajutarii blogosferei.

Şi un bonus pentru “amicii” de la cirip.ro, care s-au făcut că nu înţeleg de ce ar avea cineva o problemă cu content scraping şi internal linking. Neah, nu e nimic în neregulă, pur şi simplu nu înţelegem noi trendul furtului în România şi de ce eu trebuie să îmi găsesc ce scriu pe google cu linkuri către alte siteuri. Uitaţi aici şi aici de ce nu e frumos ceea ce aţi făcut voi. Desigur, maximă dezamagire că şeful proiectului e Carmen Holotescu, despre care aveam o părere foarte buna până recent (şi da, în caz că se întreabă cineva, aş mai putea plăti o poliţă, dar n-o fac pentru că sunt un domn).

Bonus: i was blogging this shit in 2007!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. @anonimu&marian: Era vorba de BlogFest, nu de RoBlogFest (cei cu premiile)

  00
 2. mai sa fie …unde o sa mai visez eu sa ajung daca nu mai e roblogfest:(

  00
 3. @marian si ai mai bifat inca un post prin care sa iti promovezi blog-ul… blogfest != roblogfest.

  00
 4. hai mah, nu fi rau, e ultimul lui comentariu aici, lasa-l…

 5. nu FII suparat? wtf? tu scuipasi I-ul ala?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.