Blog: cere de la alții ceva ce tu nu ai!

L-am ascultat cu atenție. Jurnalistul îmi vorbea despre schimbările pe care le-a suferit mediul jurnalistic românesc, despre patroni și noul mindset, despre tinerii care ies de pe băncile facultății și vin în câmpul muncii, despre online, despre bloggeri, despre pișcotari. Era revoltat. Tirpilicii ăștia fără școală, fără să lucreze într-o redacție, fură campanii și clienți de la ziarele online și mai au și tupeu să scrie ce vor și când vor. Revoltător. Majoritatea n-au nici o etică a muncii, n-au corector, n-au nimic. Ceva trebuie făcut. Nu știe ce. A vorbit cu mai mulți colegi de pe la alte redacții și toți sunt de acord: trebuie scoși din joc.

Am zâmbit și am întrebat mârlănește, cum îmi stă în obicei: auzi, coa, dar tu de ce nu îți pui numele pe știrile pe care le produci pentru site-ul ziarului unde prestezi? Că nu ne lasă. Păi du-te și cere, de ce ești prost? Păi nu, că mă dau afară dacă am pretenții.

Și asta e tot. Vedem atât de des paiul din ochiul celorlalți și nu ne obosim să ne dăm un ocol nouă înșine pentru a vedea dacă noi suntem ok.

 

clubul-seniorilor

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

7 comentarii

 1. Oare Dacia din poza e a vreunui senior care a venit cu ea si a plecat cu ambulanta?

  00
 2. Nu cred că există un singur redactor şef de organ mass-media din România care să ştie din capul lui ce înseamnă literele http şi ce se ascunde în spatele lor. Toţi coordonează interneţul şi le e dor de tiparniţă. Şi cu asta, basta!

  00
 3. Vezi de ce trebuie ACTA sau cum s-o numi. Să nu mai scrie fiecare ce vrea și când vrea 😀

  00
 4. Ce le recomanzi? table, sah sau remy?

  00
 5. Mie îmi plac băieții de la casajurnalistului .ro Se pare ca acolo rolul de editor e al întregii echipe de voluntari. Cred că merită urmărit proiectul. Par sinceri.

  00
 6. Citisem in graba “Clubul Senililor” si zic, ce club mai e si asta? LoL

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.


Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.