Blog: vânătoarea în gașcă

Cum e vânătoarea în gașcă? Păi, cum vă închipuiți, ieșiți cu 3 prieteni și încolțiți vânatul din toate părțile. Eh, blogosfera era fix așa acum 5 ani.

Pe atunci m-am prins eu că nu pot să mănânc singur toată plăcinta și că ar fi bine să îmi iau niște ajutoare, pentru că fără ele s-ar putea să nu mai existe nici o plăcintă. Scopul a fost mereu să oferim o alternativă comparabilă ca trafic la siteurile mari, lucru pe care nici un blogger nu o putea sau nu o poate oferi singur. Dar împreună lucrurile se schimbă, fiecare având o serie de cititori din afara cutiei numite blogosferă. Așa au apărut campaniile pe bloguri, așa au apărut firmele interesate de bloguri și social media.

Da, știu, blogosfera e variată acum, dar principiile de bază rămân.

 cutitele

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. Diferența față de acum 5 ani este că s-a mărit numărul proporțional hăitașilor, a celor care practică vânătoarea de potârnichi în gașcă iar vânătoarea de mistreți sau de urși se face în cerc închis.

  00
 2. Am incercat de cateva ori sa vanez in gasca, si la final mi-au dat cu potarnichile in cap. Asa ca am continuat sa vanez singur prin padure, mai o gasca, mai o rata, chiar si animale mai mari. Ceilalti au ramas cu gandul ca ei vor doar sa se plimbe prin padure, ca nu vor vanat ci doar sa se bucure de linistea padurii. Normal ca deranjez atunci cand trag cu pusca, ca inca nu m-am specializat sa trag cu arcul ca sa pot vana in liniste, dar cred ca urmeaza in curand si vanatoarea asta cu arcul care sa nu mai derajeze pe nimeni.

  00
 3. sa nu ii faci invidiosi pe Tiriac sau Bombonel

  00
 4. Ati auzit de sniper? :))

  00
 5. Placinta mica, cutite multe … si mai sunt si furculite/lingurite pentru firimituri.

  00
 6. Hah, eu acum văd că blog20.ro e redirecționat către zerostiri.ro…

  00
  • @Ionut Bunescu: adresa era blog20.info, blog20.ro redirecționeză către capslock.ro, care redirecționează către 0stiri.ro, care redirecționează către zerostiri.ro

 7. zerostiri.ro tinde spre zero ?

  00
 8. Pentru cineva care are lucruri destepte de zis, „vanatoarea” e abia la inceput. Si pana la urma,concurenta face bine, te face pe tine sa oferi si mai mult ca sa ramai in top..;)

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube