biz365.ro, un nou spam-site de la ActiveSoft

După ce google s-a prins şi le-a tăiat macaroana cu event365.ro, spammerii de la activesoft au înregistrat repede (în iunie) domeniul biz365.ro şi şi-au reluat activităţile de spamologie.

Deja au 315.000 de pagini indexate în google, cu content care nu le aparţine şi cu care ies uneori înaintea proprietarilor (cum ar fi acest articol din evz), lucru care ar trebui să dea de gândit celor care le permit să le fure conţinutul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

14 comentarii

 1. Vad ca astia nu se lasa de nici un fel. Poate o merge sau o renta afacerea asta intr-un asemenea hal incat nu vor sa se lase batuti.

  I-am dat deja “report as spam”.

  00
 2. Poate ti-au mai zis si altii… dar ar fi cazul sa faci blog separat pentru spammeri :))

  00
 3. 01 Ianuarie 1970
  Sursa: Evenimentul Zilei

  si uite ca am aflat de cand exista evenimentul zilei :)))

  00
 4. :-j mai era si fermademuzica.ro

  00
 5. NOU
  #6

  Report, report, report! ;) Asta e tot ce avem pe moment, asa ca trebuie s-o facem. “…and if we can’t live together, we’re gonna die alone.”

  00
 6. Zoso eu nu inteleg ce ai tu cu astia? Te oftici ca nu poti sa faci si tu siteuri cu pagini generate automat de calc? Shoemoney din asta a scos cecul ala de $100k ++ cu faze dinastea.
  De ce trebuie sa dai la cap de fiecare data cand gasesti un site dinasta?

  Este cumva mentalitatea ro de a da la cap celuilalt de langa tine pentru ca tu nu poti sa faci ceva la fel ca el.

  Mie mi se pare ca e ceva de genul vezi o masina sport, tu esti vai capu tau, si o zgarii din cauza invidiei pentru ca stii ca nu te duce capu sa iti iei asa ceva nici in 10 ani.

  Inca o data… De ce faci asta?

  00
 7. un singur lucru ar fi de apreciat, stiu cum sa-si faca site-ul sa fie printre primele la cautari, deci trebuie sa stie si ei niste SEO

  00
 8. @usuck: Lucrezi cumva la ActiveSoft si te oftici ca te-a prins zoso???
  @zoso: Cred ca ideea unui site cu spammeri chiar nu e rea. Cu sectiune pt fiecare regie de publicitate care vinde site-urile respective. Sa vada si advertiserii in ce baga banii!

  00
 9. @usuck: iti e strain conceptul de onestitate, nu?

 10. cateva agregatoare care preiau articole fara jena: biz365.ro, event365.ro, newsring.ro, enews.ro, brb.ro, pligg.ro, feedage.com, ronada.com, afacerinationale.ro …

  00
 11. Trebe sa mance si gura lor o paine:))

  00
 12. salut, o intrebare oarecum off-topic. Pe ce liste de spam din Ro raportez niste nesimtiti care-mi trimit mailuri fara sa fi cerut asta…

  L.E.: thx anticipat…

  00
 13. @Dan: rbl.sns.ro

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.