biletele la Rolling Stones, part III

Asa. Am bilet, deci. Ieri m-am întâlnit cu Mikutzu sa ne luam biletele de la Diverta Plaza, cum scria pe confirmarea primita pe mail. El a fost blând. De fapt, aia era o ametita. Întâi ne-a zis ca biletele la George Michael nu au venit (erau în jur de 20 de persoane care asteptau), desi nu ne tineam de mâna si nici nu eram rujati. Dupa aia am zis de biletele la Stones, ah, da, nici astea nu au venit. Poate mâine, dar nu stie nici ea sigur. Poate luni, ca aveti mai multe sanse. Rezervarile se pastreaza? Nu stim. Dar ce stiti? Nimic

Asa, am stabilit ca Diverta sunt niste imbecili. Bun.
Dupa ce le-a crapat serverul de la 9 mii de utilizatori, l-au mutat în afara României. De fapt, au comisionat alt vânzator de bilete sa le faca treaba, ei recunoscându-se incapabili.
Am stabilit si asta.

Azi am intrat pe siteul nou mutat în afara. Se pare ca n-au auzit de firefox. Ma rog, am schimbat. Nici de IE7 nu stiu. Frumos, nu? Ma întreb, câti pot si stiu a instala un certificat de securitate? Nu conteaza. Am facut si asta. Am bagat codul, am bagat telefonul, dar degeaba, nu se valideaza.

Apoi, mai e si asta.
(16:56:12) * Dns resolved ticketpoint.ro to 212.93.139.3
(16:56:15) * Dns resolved www.ticketpoint.ro to 82.78.82.37
(16:59:12) * Dns resolved dol.ro to 212.93.139.22
(16:59:14) * Dns resolved www.dol.ro to 82.78.82.118

Bun. Am folosit un alt numar de telefon si alt cod si m-am logat, ceea ce îmi da speranta ca biletul meu rezervat e înca acolo.

Ce se întâmpla mai departe? Am intrat într-un site rudimentar, cu un banner cu vodafone sus si cu un meniu aruncat acolo, ca sa fie.

Aici vedeti preturile si scena.
Aici tribuna 1.
Aici termeni si conditii, nu în limba româna, desigur. Eu speram sa fie în germana.

Aici codul de produse. Nu se poate schimba modul de trimitere.

Am apasat pe rezervare locuri. Si am ajuns aici. M-am logat din nou, dar nu îl mai recunoaste si nu stiu ce scrie acolo cu rosu.

Vodafone + Diverta = Tâmpenie

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. si vodafone si diverta s-au facut de rahat rau de tot

  vai de capul lor
  cartonas rosu pentru gestionarea crizei

  00
 2. cu rosu scrie ca logarea a esuat si te roaga sa verifici datele de logare.

  00
 3. NOU
  #3

  da ce e cel mai miez daca vrei acuma sa cumperi orice altceva inafara de bilete , de la diverta . check http://www.dol.ro

  00
 4. @simple visitor: So cool! Nu-mi vine s? cred!

  00
 5. Eu azi m-am enervat cu sistemul lor pt bilete.

  Iar acum DOL.ro has been hijacked by themselves cu redirectionarea la ticket-web.at

  Tehnic, s-ar putea spune ca si-au dat cu barda-n coae.

  00
 6. // la ce dezaxati mergeti la concert //

  „In comments published Tuesday, the 63-year-old Rolling Stones guitarist said he had snorted his father’s ashes mixed with cocaine.

  „The strangest thing I’ve tried to snort? My father. I snorted my father,” Richards was quoted as saying by British music magazine NME”

  00
 7. bilete sector A la diverta -omnia, ploiesti

  00
 8. doamnelor si domnilor,
  o sa radeti de o sa va cruciti acum in sambata mare dar si EU mi-am luat „belet” la „rollingstonsi”.
  primle zile m-am tot plimbat pe net pe http://www.dol.ro si esuam la plata: ba era spart site-ul, ba n-aveam card de credit cu bani pe el, cand l-am alimentat nu avea cod, cand a avut si cod (cardul) a trecut de 2 aprilie , asa ca m-am dus direct la diverta universitatii, unde tipa de la casa avea si bilete si schita.
  de ce o sa radeti, va zic acu’ pentru ca eu am 54 de ani, nu prea am fost la concerte de rock; cand am fost tanara nu visau nici rollinstonsii nici noi ca o sa ne intalnim la concerte pe stadion; visul meu se limita pe atunci la celebrele „ceai-uri”, la care aveai voie sa stai pana la ora 23:00 maxim 24:00 numai daca garantai ca partenerul te aduce in fata casei unde locuiai.
  la „ceai” daca gazda avea invitati mai de soi aparea cineva cu relatii la „tatal” lui adrian iovan (daca si tatal sau a fost pilot de curse externe?) si aducea via „tarom contrabandashopping” un vinil mic cu beatles sau rolling stones.
  doar cateva titluri am retinut cam din ce au cantat ei de-a lungul anilor: celebra I can’t get no satisfaction , Suzie Q, Bad time, Good time, Like a rolling stone( dar asta mai mult ca o lansase primul Bob Dillan).
  mai apoi m-am maritat,am facut 2 copii, am lucrat, mai lucrez si acum, copiii mi-au adus in casa si „alte nume grele de formatii rock si muzica lor minunata”, sper sa nu se anuleze concertul, pentru ca EU ,care nu sunt inca bunica, ma voi intalnii cu „Bunicii Rollingstonsi” pentru o stare de spirit a tineretii mele.
  Sarbatori fericite la toti!
  p.s. am un clip facut de fiul meu(snowboard la Balea si Vladeasa; cum as putea sa-l postez pe acest blog- are ca fond muzical celebra I can’t get no satisfaction

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.