Berti Barbera şi Nicu Patoi – Kashmir

Păcat de sunet, că băieţii le zice bine.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Betty Barbera sa ne lase, gaozar cu aere de gainar.

  00
 2. I-am vazut de 2 ori in formula asta si de fiecare data mi-a facut placere sa le ascult coverurile!

  00
 3. Mişto tare “găozarul”, iar de Nicu… numai de bine, e de la ţară de la mine, din Galaţi. Să trăiască şi să mai dea că are de unde! Unde nu cîştig la loto ca să stau toată ziulica prin cîrciumile pe unde cîntă ei. Apropos de cîntat… ei chiar cîntă! Chiar că mişto!

  00
 4. insuportabil de lame,atat sunetul cat si restul

  00
 5. @Cosmin: Mare dreptate ai. Sa se duca dracului cu muzicile lui de retarzi. Sa pofteasca in fata domnul Guta si domnul Minune, aia ESTE solisti adevarati !

  00
 6. iar se vorbeste despre betty barbera ? tipul canta extraordinar de prost.

  00
 7. @cata Imi face impresia ca esti cam varza. M-amlegat de faptul ca ratatul ala retard canta asa ceva si-l mai si baga lumea in seama. Asta e jenant. Ce sa spun, cant super coveruri, sa puna mana sa compuna ceva sa rupa gura targului daca e bun, asa…. sa ne lase nasule.

  00
 8. patoi era vecinul meu de la scara b. si eram colegi si la scoala, doar ca are doi ani mai mult ca mine. e un artist.

  00
 9. Patoi este unul din cei mai buni chitaristi din Romania. Este un fapt.

  Barbera este una din cele mai aberante figuri din mass-media romaneasca. Are tupeu, pile, este inchipuit si ii place sa se auda.

  Intr-o tara ca Romania un chitarist de valoare ca Patoi nu are sansa de a face ceva decat prin asociere cu nulitati gen Barbera, care au posibilitatea de a obtine expunere in spatiul public.

  Nu e de condamnat nici unul, ambii fac ce stiu la cote maxime. Spatiul public romanesc nu ofera alternative la indivizi gen Barbera si inghite multe lucruri pe nemestecate. Voma ramane un lux al civilizatiei.

  00
 10. @ ofticatule

  Prin ce carciumi se dau oamenii astia ca sa le fac o vizita ca io am castigat la loto ? :P

  00
 11. :)))) dar ai avut ceva nervi pt.asta!!

  00
 12. Multa, foarte multa frustrare. Cuvantul cel mai des folosit este PILA. Oricine reuseste ceva are pile. Toti ceilalti, oameni deosebit de capabili, nu reusesc sa se afirme tocmai pentru ca nu au asa ceva. Unde am mai auzit textele astea, ca momentan nu imi aduc aminte?

  Ce va supara la Berti Barbera, care personal mi se pare un interpret cu feeling, care canta de la jazz la swing si rock cu patina proprie? Faptul ca nu are compozitii proprii?

  Credeti ca toti marii vocalisti de aici sau de peste ocean au fost si compozitori? Ar fi fost Led Zepp la fel fara Page? Sau Black Sabbath fara Ozzy? Cate piese a compus Dan Spataru?

  Tocmai de asta Berti Barbera este interpret si nu cantautor. Daca vreti cantautori n-aveti decat sa ascultati manele, cantautori 100% si unde mai pui ca si piesele sunt originale…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.