Because I Said So (2007)

Ok, madamele evreice guralive şi enervante ar trebui împuşcate! Sau, mă rog, ca să nu fiu acuzat de antisemitism, cel puţin interzise la TV.

Diane Keaton ar trebui să ştie când să renunţe. Îmi place Mandy Moore, o ador pe Piper Perabo, dar madama „nu-pot-să-tac-5-minute-şi-apar-în-chiloti-în-filme” a reuşit să strice tot filmul. Mă rog, cel puţin până pe la jumatate, cât am reuşit să o suport!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. Se gasesc si unii care sa plateasca pentru ce fac alea/pentru film. Desi, probabil, e jeg. Aduce bani. So they don`t care:D/

  00
 2. te-am avertizat intr-un comentariu de la the ex…o ora jumate irosita din viata…

  00
 3. Diane Keaton e o actrita foarte buna. E drept, nu mai poate fi considerata o actrita la moda (hot) dar are o cariera impresionanta in spate. Ar vrea romancele sa fie in locul ei..
  O sa ma uit si eu la film, dar mai mult decat sigur n-o sa fim de aceiasi parere. ;-)

  00
 4. Draguta tipa – personaj central – Milly. Nu stiu cum o cheama si mi-e prea lene sa caut….
  In rest…word :)

  00
 5. NOU
  #5

  Filmul e chiar amuzant.
  Diane Keaton chiar joaca bine, ca este rolul de asa natura incat sa te enerveze…. asta e alta macare de peste… Este exact genul ala de film care merita vazut duminica pe la ora 16 … sa nu trebuiasca sa gandesti prea mult la el, dar nici sa te plictitsesti prea tare.

  00
 6. NOU
  #6

  mia placut foarte mult filmul:)):) dar speram la un film mult mai dinamic, energic cu mult mai multe rasete…..asta este …oricum a fostunfilm misto:):):*

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile