Becali e tatal lor

Ca sa sarbatoreasca vestea ca e cel mai bogat roman, George Becali l-a nominalizat pe celebrul sau colaborator Catalin Zmarandescu pentru functia de deputat in Parlamentul Romaniei. Cu acest prilej, dl. Becali a cumparat si cateva siteuri romanesti de succes: gsp.ro, zoso.ro, piticu.ro (i-a placut cum rade autorul si i-a promis ca il baga in guvern) si ele.ro.

Nu-i asa ca suna ca o stire proasta? Ei bine…nu e. Ma rog, ultima parte e falsa, dar prima nu. Zmarandescu candideaza si terenurile lui Becali valoreaza din ce in ce mai mult. Iesiti un pic pe geam si spuneti-mi daca a inceput deja sa ploua cu broaste.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

 1. ne-a bate Dumnezeu că lăsăm oameni ca ăştia să ne conducă.

  00
 2. Se aude un refren peste tot: „…căci cu noi este Dumnezeu” :D .

  00
 3. @INconstantIN: moldovene, te doare in cur, tu te intorci la tine acolo la cucuieti… :P

 4. NOU
  #4

  Wow, inseamna ca prin ianuarie 2009, la votarea bugetului in sedinta comuna, vom vedea, in sfarsit, poate chiar la „play of the day” – CNN, un meci serios Zmarandescu versus Tolea Ciumac. Parca-l vad si pe Tolea p’acolo…mai canta nitel in pauze si Dolanel….poate asa ne „scoatem” si noi si incep sa mearga lucrurile in Romania.

  00
 5. @zoso: Cucuieţii de jos, da? :D

  00
 6. Am iesit pe balcon si inca nu ploua cu broaste, ce vorbesti? :P

  Euro a crescut mult si vine data de 15 pentru plata chiriei. Ma intorc si eu frumos in Alunis ca sa ma doara acolo unde ziceai ca ii doare lui Constantin.

  Asta e, ne adaptam situatiei impecabile cu aceasta economie solida. Oare strainii nu sunt dispusi sa cumpere fitze si carton? Din alea avem destul.

  00
 7. La aşa ştire am oprit TV-ul. Din păcate am apucat să-l aud pe Becali cântând. Nici nu vreau să comentez ce mecle de „intelectuali” aveau ăia din sală. Şi vor 10% din voturi..

  @INconstantIN

  N-ai vreun loc liber în geamantan? Mi-e mai uşor să emigrez în RM decât în Congo.

  00
 8. @Robintel: Same shit! Doar că nu cresc banane pe copaci :D .

  00
 9. nu e el aici e ala de la mondienii… cu vocea lui… asa ca stati linistiti :))

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube