TopBlogZosoblack

un bătrânel şi chitara lui

Are 63 de ani si canta ca la 20. Clapton s-a simtit bine in seara asta, a facut niste solouri lungi, a bagat si un pic de jamsession, a trecut prin Tell the Truth, Hoochie Coochie Man, Layla, Nobody knows you when you’re down, Running on faith, Motherless Child, Say what you will si a incheiat cu Wonderful Tonight si Cocaine.

 • In deschidere a cantat Jakob Dylan, un baiat trist si cu relativ putin talent. Noroc cu vocea ca a lui ta-su.
 • E primul concert la care vad oameni veniti cu Porsche-uri
 • Nu am vazut picior de politist in arena. Afara erau 2 masini si atat. "Paznicii" erau organizatorii, niste doamne de 30-50 de ani si niste pustani. Si cu toate astea, nimeni nu se impingea, nimeni nu se ingramadea, nimeni nu urla.
 • A plouat tot concertul, rece si sigur, dar nimeni nu s-a miscat.

Asadar, mai taiem un nume de pe lista si asteptam Cohen.

* Jakob Dylan @ Waldbühne in Berlin - August 2008 Eric Clapton @ Waldbühne in Berlin - August 2008 

Rainy Blues

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. Si acum imi aduc aminte> dupa concertul Depeche Mode astia de la tv au zis in inteligenta lor debordanta sa ia niste nterviuri de “starurile” mioritice. Monica lu’ irinel era mai impresionta de prezenta unui cal alb pe strada decat de Depeche. Exact efectul de turma de care vb sorin mai sus….

  00
 2. Vali, acolo e civilizatie. In Romania inca se mai practica efectul de turma. Suntem inca in epoca primitiva.

  00
 3. se pot la altii ca au alta mentalitate

  00
 4. nimeni nu se impingea, nimeni nu se ingramadea, nimeni nu urla

  Hmmm … mi se pare ca un concert de pe Luna. Oare la altii de ce se poate si la noi nu?

  00
 5. Altii n-au fost crescuti cu manele :) . Asta e , trebuie sa suferim acum :) .

  00
 6. Slowhand .. misto concertul, sunt convinsa de asta. Is curioasa daca Layla pe care a “gurizat-o” e versiunea de la MTV (sunt aproape sigura de asta) si nu cea de pe vremea Derek & The Dominoes .. oricum .. asta este ARTIST cu toate majuscule. Mare afemeiat la vremea lui, dar genial. Nu se mai fabrica muzicieni din astia din pacate. Si discografia lui Mr. Slowhand e mai mult decat “aglomerata”. Ma bucur ca l-ai prins in concert.

  00
 7. De ce nu ma mira? Aaa…Pt k noi suntem romani, nu? Da. Nu stiu dak se va intampla si la noi asa prea curand, dar trebuie sa recunosc k uneori prea exageram si suntem carcotashi!

  00
 8. @Dojo: versiunea electrica.

 9. inainte sa-l faci pe jakob dylan “baiat trist si cu relativ putin talent” asculta ceva de la the wallflowers.
  oare de ce-a cantat in deschidere la clapton?de lipsit de talent ce e?

  00
 10. @laser: tocmai, ca am ascultat.

 11. un cantaret care merita cu adevarat ascultat ;)

  00
 12. Era sa fac atac de panica. Ma gandeam ca o fi venit in Romania si eu (de ce,nu stiu) n-oi fi auzit, si de aclo totul spiralling downwards. Dar m-am linistit. Nu mai ramane decat faptul ca i envy you. A lot :)

  00
 13. Am fost anul asta la un concert, tot in Wuhlheide. Nu m-am uitat după Porsche, Audi, dar la intrare erau tot aşa, doua maşini de poliţie. Lumea tipa, se impingea. Un tip urla ca el vrea sa intre cu bidonul de bere în arenă si cei doi organizatori de la intrare ne cereau ajutorul sa il potolim pe individ. Multa lume beata. Sonorizare infecta (desi pe scena au urcat niste trupe memorabile). Oameni care nu stiu de ce dracu venisera acolo. In primul rand cupluri gay doing french kissing si moşi făcându-şi poze gen hi5, în timp ce The Hollies isi recitau cel mai mare hit al lor.
  A fost jalnic.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.