băncile se clădesc (şi) pe fraiere

Ieri, Unirii, îl aşteptam pe Clau să mergem la un suc de malţ. În faţa mea, Credit Europe Bank. În geam, un poster. Observ gagica, şi pentru că nu avea şi sânii la vedere, mă apuc să conspectez textul.

Cardul e secretul stilului tău? Există stiluri impuse de carduri? Dincolo de Cocoşel şi Poponet (pentru cine nu citeşte Ciao pe budă, ăştia sunt niste băieţaşi de bani gata, care fut proastele femeile care îşi clădesc singure cariera şi apar prin revistele lucioase), probabil, există oameni care îşi duc viaţa în jurul cardului? Adică, ai un roşu furios, asta înseamnă că eşti romantică? Sau că îţi place să spargi banii pe aţe în fund de la Sarrieri?

Sunt curios, pică femeile la vrajeala asta ieftină? Ştiu că apelează la "inteligenţa" nativă a gâsculiţelor, adica "fata, poţi face cât şopping vrei, eşti liberă, independentă să faci ce vrei tu. nu e mişto?"

Deci, băgăm un card din ăsta cu 25% dobândă pe an, ca să ne simţim cu libresu cu aripioare lipit perfect de izmenele maro în fund? Sau murim săraci şi proşti (ca Gusti Roman)?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

 1. eu una lucrez intr-un domeniu in care daca nu folosesti cuvinte ca „secret” si mai ales „stil” pe unde se nimereste, esti degeaba =))…de acea singura noutate pe care o aflu din postul asta e ca Gusti Roman e sarac. Saracu’.
  Si da, femeile pica la vrajeala asta ieftina. Vai de soarta lor cate proaste stiu care dau acum din colt in colt ca au cardul avantaj descoperit (n-ar fi asta nenorocirea), dar chiloteii rosii de 100 lei atza s-au rupt demuuuult….

  00
 2. Normal ca pica (pun botul) doar ca il vor cere drept cadou gascanului lor potent.

  00
 3. pai ma prietene, cardul asta are dobanda 25% doar la retragere numerar; reclama e pentru ratele din magazinele partenere (care sunt cateva. cateva mii): dobanda zero

  si bancile se cladesc cam pe toata lumea, nu doar pe fetelel astea…

  00
 4. Stai să nu rămân eu în weekend în criză de lichidităţi că să vezi ce’o să’i mai troznesc (cu tastatura, da’ nu după ureche…) pe băieţii ăştia cu fata care se holba la tine din vitrina băncii!

  00
 5. Varianta C nu ai mentionat-o: da-l incolo de card, mergi in Bamboo, agati unul de bani gata si treci pe cardul lui!

  00
 6. „Observ gagica, şi pentru că nu avea şi sânii la vedere, mă apuc să conspectez textul.”

  Ai mancat o virgula dupa primul „si”.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube