Băncile au nevoie de campania asta!

campanie-banci-credite

Cred că băncile și oamenii ar beneficia de pe urma unei astfel de campanii. Băncile vor avea mai multe șanse să recupereze creditele, iar oamenii nu se vor mai sinucide aiurea.

Știu, am mai scris despre asta, dar pe mine mă citesc puțini idioți, poate ar merge o campanie pe gsp sau pe cancan sau o reclamă la Capatos sau la Știrile de la ora 5.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

11 comentarii

 1. In caz de deces, asigurarea de viata a debitorului va suporta ratele.

  In caz de sinucidere, nu stiu. Nu cred ca e la fel.

  00
 2. in caz de sinucidere asigurarile nu platesc nimic!

  00
 3. @horea si cum au toti romanii din clasa muncitoare asigurare de viata va urma un val teribil de sinucideri la mechel! :D

  00
 4. In caz de sinucidere, infractiune sau declaratii false privind starea de sanatate, in caz de deces, asigurarea nu functioneaza, mostenitorii platesc.

  00
 5. Mostenitorii platesc doar daca doresc asta. Orice mostenirea se poate refuza!

  00
 6. Nu mai exista credite fara asigurare decat la cooperativele agricole de credit. Nici macar folcloricele credite cu buletinul.
  Nici macar Omniasig nu mai poate executa urmasii in cazul in care un asigurat al lor moare intr-un accident in care a facut pagube imense. Cam din 2002. :)

  00
 7. Se face mostenirea pe inventar, iar la masa succesorala intervin si creditorii, ce in contul datoriei pot executa mostenirea.

  00
 8. Heh, la mostenire se pune si banca langa mostenitorii de drept. Daca valoarea totala a mostenirii e mai mica decat datoria pierderea ramane in sarcina bancii si mostenitorii pleaca acasa cu mana goala dar fara datorii. Dar mesajul e educativ; chiar daca familia nu e obligata sa vina cu bani de acasa poate sa ajunga pur si simplu in strada.

  00
 9. Chiar de mori bancile recupereaza creditul. N-are familia bani, nu-i problema pentru banci. Iti iau casa, masina, etc. Cel mai bine e sa te multumesti cu cat ai si sa eviti creditele.

  00
 10. In caz de deces toate creditele fara garantii se despagubesc de catre un asigurator (exceptie fac cazurile in care debitorul s-a sinucis). In cazul in care are garantii acestea se valorifica de catre banca… Asa ca nu mai vorbiti din auzite

  00
 11. E ok totusi, in cazul sinuciderilor colective….

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.