Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

10 comentarii

 1. Hmm, eu nu am intrat decat pe site-ul Unicredit, si am incercat mai demult sa folosesc e-banking… pe langa comisionul nejustificat, mergea si ca un… scuzati expresia, cur.

  00
 2. “Majoritatea site-urilor de informatii din ????.ro????-ul romanesc[…]”. Bine ca macar “.ro”-ul inca e romanesc. ;-)

  Si chiar vroiam sa citesc articolul
  :rolling_eyes:

  00
 3. Saitu’ BCR e sub orice critica. Ori sunt eu bou, ori aia care au facut saitul au fost indeajuns de dobitoci incat sa nu includa si un search…

  00
 4. ing avea site nou zilele astea, din pacate tot de cacat :)

  00
 5. Stati sa vedeti cum e cu BRD-NET. Inainte in timpul weekendului nu se faceau actualizari ale conturilor. Faceai ceva vineri, abia luni vedeai pe BRD-NET modificarile.

  Iar site-ul BRD era pana acum un an un dezastru de ergonomie si design. Si acum mai vezi niste dispuneri de meniuri acolo de te incurci. Cat despre ING, ei au un site un pic mai decent, fiindca cel vechi era un dezastru total, layout facut de generatia “webdesign din 1996”.

  Totusi, celor de la BRD parca le-a mai venit mintea la cap.

  00
 6. Eu folosesc ING Banking si pana acum singura nemultumire a fost ca le trebuie cam 1-2 zile pana se face plata efectiv. Daca-l folosesc duminca de abia pe miercuri intra banii in celalalt cont. Care-i avantajul?

  00
 7. +1 pentru Banca Transilvania cu BT24. De mult nu am mai iesit din casa pentru a-mi plati factura de Voda.

  00
 8. Site-ul ING era de toata jena… asta nou inca nu stiu, am vazut ca s-a schimbat dar mi-a fost lene sa ma uit ce :)
  In schimb homebank-ul este super ok. Treaba cu plata care se face mai tarziu e daca faci inter-bancar, chestie care se intampla si cand te duci la ghiseu. Daca faci ING-ING, plata este facuta aproape instant daca te afli in intervalul de lucru (luni-vineri, pana in ora 5, cred). Daca faci vineri seara sau in weekend, plata se va face luni dimineata.
  Este acelasi lucru cu platitul la ghiseu, doar ca ai ghiseul la purtator, parerea mea…
  Eu de mult nu imi mai platesc facturile de vodafone/gaze/electrica la ghiseele lor.

  00
 9. Ce imi pare foarte tare in articolul din Cotidianul (mai degraba o reclama/un favor pt. prieteni) … este ce spune un om numit Cornel Dinu… un Xerox uman daca as putea spune (il cunosc de cand era in redactia unei reviste) … “Eu am considerat interesanta dezvoltarea unui business media, mizind pe originalitate, …”. ORIGINALITATE?!?! Hahahaha … Singura originalitate este modalitatea de a fura idei de la unii si altii. Nimeni nu o face mai bine … mai 1:1 … :) Hai Dinamo! Si VIVA prieteniile cu bancherii ce varsa firmituri pe care omu’ le aduna tarat in genunchi. Adevarat jurnalism …

  00
 10. Hai sa punem de inca o flotare logica:
  150000 s-au interesat de credite
  5% din acestia au aplicat pentru un credit
  12% din aplicanti au primit creditele
  la $ 250000 investiti in aceasta afacere in Ro si 900 de credite online acordate prin acest “mijlocitor” de credite iese o medie de $ 277,7 comision pe credit mijlocit. Avand in vedere ca majoritatea covarsitoare (93%) au fost credite de consum care nu depasesc o anumita valoare se pune intrebarea: e ieftin sa iei credit online sau nu?

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.