Banc politic

Un preot se despartea de parohia sa dupa multi ani de slujire.  Pe langa masa de adio, s-au gandit sa-i faca si un cadou. Ca peste tot, a fost invitat si un politician sa spuna cateva cuvinte si sa-i inmaneze cadoul. Dar ca toti politicienii, a intarziat, si atunci parintele s-a gandit saumple timpul cu un discurs.
– Prima mea impresie despre parohia aceasta mi-am facut-o cu ocazia primei spovedanii. M-am gandit ca am fost trimis intr-un loc teribil deoarece primul care s-a spovedit mi-a marturisit ca furase un televizor, ca le-a furat banii parintilor, ca a mai furat si la locul de munca, pe langa faptul ca avea o aventura sexuala cu sotia sefului. In unele ocazii facea trafic si vanzare de droguri. Si la urma a zis ca i-a transmis o boala venerica sorei sale. Am ramas inmarmurit… stupefiat… si foarte speriat! Dar dupa aceea am cunoscut lume care nu semana deloc cu acest individ. Mai mult, pot sa spun ca a fost o parohie de oameni responsabili, cu valori morale, credinciosi, si ca am trait aici ani minunati!

In acest moment soseste politicianul, asa ca l-au chemat repede sa ia cuvantul. Dupa ce s-a scuzat pentru intarziere a inceput astfel:
– Niciodata n-am sa uit cand a venit parintele in parohie… De fapt, am avut onoarea sa fiu primul care s-a spovedit la el….

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

 1. tare! prea tare! :))

  00
 2. desi rad, nu e rasul meu! vreau sa fiu naiv si sa ma intreb daca exista si in realitate asemenea exemplare

  00
 3. Daca era sa pui ceva mai interesant, ti-as fi sugerat clipul acela de la Parazitii, „daca sa si presedinte”. Rimeaza mult mai bine cu campania de acum decat un banc…. sa zicem cum final asteptat :P

  00
 4. Uf, ce a ajuns… „Daca as fi presedinte” (aia cu „v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde”)

  00
 5. BESTIAL !!! LOOOL

  00
 6. Dar vai, Zoso, acest banc a fost pe hotnews saptamana trecuta… Ce faci acum daca pierista de acolo scrie un blog in care te fute in gura?

  00
 7. Am crezut ca lesin de ras! Asa ceva mai rar citesti.

  00
 8. Da, si eu am citit bancul pe hotnews recent…

  00
 9. A.. il stiu. E Mircea Geoana, e de la mine din sat.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile