Bădău FJSC a pierdut procesul…

Supărat că apar în Google faptele lui de arme de pe vremea când nu se gândea la reputația lui și mințea și scria mizerii despre mine și alți bloggeri, Horea Bădău m-a dat în judecată pentru calomnie, cerând 50.000€ daune, ștergerea articolele de pe blog și să stau în cap marțea. Avocat îl avea pe Daniel Mihai Dragnea, un coleg de la FJSC.

A pierdut procesul la finalul anului trecut. Au trecut 30 zile și n-a contestat decizia judecătorului.

După care s-a ales cu o plângere penală pentru hărțuire, pentru că nu e tocmai OK să tot suni la hosting și să ceri să șteargă articolele și să plângi și să ameninți. Când a aflat de asta, s-a îmbolnăvit.

La fel cum s-a îmbolnăvit și în februarie 2012, când i-am trimis o notificare prin avocat ca să înceteze cu mizeriile pe care le scria despre mine. Atunci se plângea că s-a îmbolnăvit din cauza mea, că eu îi fac rău, și nu poate veni la o mediere din pricina stării precare de sănătate. Acum plânge pe tema condiției intelectualilor români, care, iată, sunt persecutați de adevăr și justiție. Nu de minciunile proprii.

Amuzant e cum cerșește donații pentru hosting, asta după ce cele două site-uri unde copia știri din alte părți și le rescria pentru clickbait (onlinereport.ro și obiectivonline.ro) cu ajutorul studenților au dat faliment.

Trist. Și tot nu și-a cerut scuze pentru mizeriile scrise despre mine de-a lungul anilor și spuse studenților pe la cursuri. E mai ușor să plângi că ești persecutat de extratereștri și suverani decât să recunoști că ai greșit.

ps: insist cu FJSC pentru că el se recomandă ca fiind de acolo când trimite mailuri jegoase clienților mei, iar facultatea nu face nimic.

pss: am făcut un filtru de gmail prin care toate mailurile care conțin numele lui se șterg fără să le văd, deci nu-mi mai trimiteți informații despre el. 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

 1. Am niste portocale…cum le pot dona Dlui Badau?

  • scrii pe twitter că vrei să te duci la FJSC când e el acolo. se va speria și va anula cursurile. după care va scrie pe blog că te-ai speriat de el și îl cauți disperat. cu mine așa a făcut.

  • Care e faza cu portocalele 🍊? Le-am văzut pe Digi și la cei care protestau in fata la Cotroceni pentru ceva. Aveau fețele de distruși manipulați de pesedeu.

   00
 2. Imbolmavirea asta crunta îl scutește sa apăra și in instanța ?

  00
 3. Sunt tari astia, tari in clanta, pana la proba contrarie. Another one bites the dust.

  00
 4. Deci stai să văd dacă am înțeles. E lector și profesor-ceva la Universitatea din Nisa și nu are bani să plătească un hosting? A ”acumulat datorii” pentru un hosting de blog???

  00
 5. Aia cu „alias Zoso” e tare :))
  E un fel de Valentin Petru zis si Bercea Mondialu.

  00
 6. Ii dau eu 5 euro pe luna sa inchida blogul.

  00
 7. Cele 30 de zile pentru apel sunt calculate de la comunicarea sentintei. Fa calculul aproximativ de la data de la care ai primit tu sentinta. Daca tu nu ai primit-o, sau ai primit-o tarziu (pe portal apare ultima modificare in 08.02.2018), este posibil sa se fi intamplat si la el la fel.

  00
  • Adrian? :D Adiță.

   00
  • @George

   >>A pierdut procesul la finalul anului trecut. Au trecut 30 zile și n-a contestat decizia judecătorului. După care s-a ales cu o plângere penală pentru hărțuire, pentru că nu e tocmai OK să tot suni la hosting și să ceri să șteargă articolele și să plângi și să ameninți. Când a aflat de asta, s-a îmbolnăvit.

   00
 8. Cine plm e Horea Bădău ??

  00
 9. dar cand incepe sa se aplice GDPR si „right to be forgotten” si alea-alea, individul n-ar avea dreptul sa i se stearga toate articolele in care scrie ca a facut nasoale, chiar daca sunt adevarate?

  00
 10. Un fleac, l-ai gaurit! Statul paralel te-a ajutat. :)

  Off-topic: a emigrat moldo-tartorul în jermanica. Vestea ne-a şocat pe unii din noi.
  Cum comentezi? :D

  00
 11. Am crezut ca ai terminat-o cu el. Chiar nu inteleg ce frast tot vrea… i-ai explicat ca e prost, acuma vrea sa aflate asta chiar tot universul cunoscut?

  00
  • el crede că, dacă a șters de pe blogul lui mizeriile scrise, astea nu mai există. s-au șters și din memoria studenților lui, din cărțile scrise, din comentariile de pe alte bloguri…

 12. Eu cred că a făcut o pasiune pentru tine, ‘dragostea e că o râie, te mănâncă și-n călcâie’.

  00
 13. Vali,
  Ai deschis actiunea pentru hartuire in urma emailului din galeria de la articol sau au fost mai multe?
  Sunt interesat in masura in care poti dezvolta aici sau intr-um email deoarece sunt intr-o situatie oarecum asemanatoare.
  Am primit, dupa o reziliere contractuala, cateva emailuri amenintatoare.
  Multumesc.

  00
  • nu am deschis eu, a deschis webfactor pentru că, după ce a pierdut prima oară, a deschis iar proces, iar suna oameni să plângă că vrea articole șterse și bla bla. și suna de 5 ori intr-o zi, gen.

 14. Multumesc.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile