autosuspendarea lui Cozmanca?

Ca si in cazul lui Vanghelie, nu inteleg un lucru. De ce nu isi dau astia demisia? Pentru ca scarba asta asa se traduce, nu prin “eu ma dau afara un pic din partid pana imi incerc mana cu Oprescu”. Oamenii onorabili isi dau demisia. Nu se autosuspendat in incercarea de a fi rugati sa se intoarca.

In alte stiri importante, o masina a cazut in lac. Repede, elicopterul realitatea si 2 caruri tv au plecat la fata locului. Mai pe seara, Tatulici va face o editie speciala cu masina in cauza, ca e specialitatea lui spalatul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

22 comentarii

 1. Ar fi trebuit ca orice referire actuală la d-nul Cozmâncă să înceapă invariabil cu un „fost”. Era un titlu potrivit pentru domnia sa. Conţinea o reverenţă spre direcţia trecut, ce îi conferea o oarecare onorabilitate. Mai nou, acest nume este vehiculat în legătură cu organizarea campaniei prezidenţiabilului Sorin Oprescu, actualul primar al Bucureştilor…Timpul poate fi împărţit succint în: trecut, prezent şi viitor. Timpul meu, atunci când e vorba de OC, nu poate fi alocat decât trecutului. Sau, aşa era la ultimul refresh…

  00
 2. stiu ca te pasioneaza numerele la masini. uite aici o poza. o poti folosi 🙂

  00
 3. … bine ar fi fost daca eram in Japonia, acum ar fi fost cu cutitul de bucatarie bagat pana la sira spinarii.

  00
 4. nu e tot dracu ala daca isi da demisia si se reinscrie in partid cu se autosuspenda ca sa isi autoridice suspendarea apoi?

  00
 5. NOU
  #5

  Eu nu am inteles niciodata politica si nici toata prostia de la televizior, de asta am renuntat sa ma uit la televizor, prea multe porcarii.

  00
 6. Onoarea este o trasatura absenta in cazul ‘politicienilor’ ( abuz de termen )

  00
 7. Oamenii onorabili isi dau demisia.
  EXACT!

  00
 8. :-p Asta cu Tatulici e chiar buna. :-))))) „Onorabil” si PSD…this is a tough one. :-))))

  00
 9. problema e ca in Romania „oamenii onorabili” sunt dati disparuti !
  asa ca trebuie sa ne obisnuim cu bebecali, care este.
  succesuri.

  00
 10. Păi tipul iese, îşi dă demisia sau se autosuspendă””, şi după face pe victima că nu a fost rugat să se întoarcă, sau daca va fi rugat ii creşte morarul cu speranţa că e el cine ştie ce om important.

  00
 11. Incearca sa scrii ceva despre aplicatia fring. multa lume ar trebuie sa stie de ea. nu aveam in alta parte unde sa iti las un mesaj. Ms

  00
 12. Pai, omul in cauza nu e om onorabil. nici un politician nu e.
  in ceea ce priveste stirea cu masina, tin sa te contrazic. pariu ca au mai fost stiri ultra mega importante? de exemplu unu a batut-o pe nevasta-sa de i-a rupt o coasta si s-a inernat la spital. e adevarat ca nu e subiect de editie speciala, ca a aparut masina aia cazuta in lac.

  00
 13. cum ai zis si tu, oamenii onorabili isi dau demisia… ceilalti sunt demisi

  00
 14. pai cum sa lase el partidul de tot, ca dupa declaratiile astea ii si sareau la gat.

  00
 15. Oamenii onorabili nu intra in PSD.

  00
 16. Pai musiu Cozmanca trebuie sa-si protejeze afacerile. Ca orice om politic. Politica e un apendice menit sa le protejeze afacerile. Probabil ca la PSD trebuia sa decarteze prea mult si fara efect. Omul e pragmatic, stie ce vrea.
  Normal ca s-a autosuspendat, pt ca PSD, ar fi avut nevoie de banii lui si nu avea niciun interes sa scape de un „greu de stanga”, cu alte cuvinte nu l-ar fi data afara nici in ruptul capului.
  Cum politica ultimelor saptamani a devenit mai alunecoasa decat eram noi obisnuiti, cred ca mai urmeaza cateva surprize de aceeasi factura.

  00
 17. Eu m-am saturat de Romania, de aceea am ales o Romanie virtuala:

  00
 18. Cozmanca nu face decat un joc politic, al grupului din PSD anti-geoana si pro-oprescu…vin alegerile…dupa alegeri lucrurile or sa se decida definitiv lucrurile in functie de castigator.

  00
 19. Pai cum sa isi dea demisia cand sunt altii mai coruptii ca ei inca in functie … nu ar fi etic! ;))

  00
 20. intre timp auto-suspendarea s-a transformat in excludere …

  00
 21. @Victor: Eu cred ca fara sa realizeze ei joaca altceva, de-a cine e mai de cacat.

  00
 22. Aşa n-are nici farmec, nici efect palpabil. Poate vedem în viitor autosuspendări în copac, pe grindă sau pe un stâlp.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube