Cum angajezi un asasin pentru a elimina dușmani

Să presupunem că vecinul de la 2 parchează insistent mașina pe locul dvs. și vreți să rezolvați problema elegant și rapid. Și, să zicem că vă aflați deja în arest pentru că i-ați îndoit deja mufarina.

Primul lucru e să identificați care din celulă seamănă mai puțin a agent secret aflat acolo ca să vă tragă de limbă. Nu vă gândiți la prostii, serviciile secrete n-ar face niciodată asta, mai ales că sunteți un politician de rang mediu spre important.

După ce l-ați identificat și ignorat tunsoarea lui cazonă și improbabilitatea de a fi la bulău pentru că a făcut ce zice el că a făcut, spuneți-i of-ul cu dispariția dușmanului și întrebați-l dacă nu știe pe cineva care se va ocupa de asta. Pare plauzibil ca un infractor aflat la bulău cu dvs. pentru spargeri de locuințe sau mișmașuri contabile să cunoască asasini plătiți, nu?

Dar sunteți disperat, așa că mergeți pe mâna lui și vă întâlniți afară cu un domn cu același tip de tunsoare cazonă, care spune că vă poate ajuta. Fiți fără teamă, nici el nu e un agent al serviciilor și nu vă va înregistra audio și video cu ce doriți. Ce naiba, oamenii din pușcărie sunt de cuvânt.

Lăsați-vă prins ca un bou, consternat de ce vi se întâmplă. 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

 1. Nici accidentele de circulaţie nu mai sunt ce erau. :)

  00
 2. Prostul, dacă nu a învăţat lecţia Panait de la şeful sau!

  00
 3. E din Galați, la ce te aștepți?

  00
 4. dupa ce ca e prost mai e si zgarcit :))

  00
 5. Astia din psd ar trebui sa foloseasca niste filtre mai bune, sa nu mai primeasca toti prostii.
  Incredibil, sa creada ca poate fi Escobar de Braila cand baietii sunt peste tot cu „mijloace de inregistrare ambientala”.

  00
 6. What is Operation Treadstone? uite aici-isa!

  00
 7. Si nu uita, un galatean sa apeleze la un moldovean brailean, cartierul nostru rau famat.

  00
 8. Justiția Băsistă și Statul Polițienesc, cum zbierau niște descreierați pe la latrina 3, nu? Cum și-au permis să pună un agent sub acoperire să afle ce are omul nevinovat de gând?

  00
 9. Ete de-aia gălăţenii îs biest ăf – nici rakeţii moldoveni nu au curaj să stea în Galaţi şi se adăpostesc la Brăila!
  Vorbind serios, omu’ e în alt scurt metraj. C’mon, printre altele, a luat şpagă o cadă de baie şi a încercat să angajeze o prietenă de familie, că aşa i-a ordonat nevasta.

  00
 10. Cred ca se scotea mai usor daca antama direct unul din gardieni (ca oricum au salarii de mizerie) pentru un hit in afara orelor de program …

  00
 11. NOU
  #11

  Lumea a innebunit rau de tot… Ca asta e prost facut gramada e de inteles, dar chiar asa? Asasini platiti pentru martori intr-un dosar, teoretic „white collar”??? Doamne fereste!

  00
 12. ma cam indoiesc ca aia care intra sub acoperire [mai] sunt tunsi regulamentar …

  00
 13. Concluzie: politicieni, lasati dracului asasinatele, va faceti de ras, ramaneti pe aria voastra de specialitate, furtul.

  00
 14. Titlul l-ai ales la mare artă şi o să-ţi umple frigiderul cu carne pentru mulţi ani de acum încolo. De la toţi cei care vor căuta asemenea servicii şi dau de articolul tău, nu tocmai de ajutor legat de subiect :)

  O idee bună ar fi ca SRI-ul să-şi instaleze un fel de Analytics pentru acest articol şi mai câteva asemănătoare. Lumea ar deveni mai sigură pentru noi toţi.

  00
 15. Sub acoperire se folosesc tot felul de oameni, gen: ai furat o gaina, nu te inchidem dar te folosim pe post de microfon ambulant, ocazional asasin platit… sau pur si simplu se folosesc amici, cunostinte, oameni la care le mai rezolvi un permis, o inmatriculare etc.
  Exista mitul politistului idiot si e in mare parte adevarat cu circulistii ordine publica, dar aia de crima organizata sunt baieti destepti.

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube