După logoul cu România, care era furat şi nu era furat, ci doar cumpărat de nişte băieţi cu 2 dolari şi vândut cu câteva zeci de mii de euro, Ministerul Turismului mai face o boacănă: fură sloganul "Redescoperă România", care e al unei campanii făcute de Petrom cu iLeo Interactive de prin vara lui 2010. […]

Răzvan se întreabă dacă nu cumva pozele HDR sunt ceea ce vedem noi de fapt. La ce HDRuri fac românii, eu aş zice că nu. Dar există soluţii. Prima poză e făcută de Răzvan, iar celelalte 4 sunt făcute de Adobe Lightroom, cu nişte preseturi simple.

Se pregăteşte o nouă ediţie din “Redescoperă România”, aşa că aş dori să împărtăşesc din experienţă colegilor care merg pentru prima oară sau pentru a 5a oară: Există localităţi care n-au telefonie deloc. Mai ales pe drumuri judeţene. Aşa că rezolvaţi-vă probleme când plecaţi de la hotel, pentru a preveni prietene sau soţii isterice. Vor […]

La Surdeşti are loc o dată pe an un eveniment care e complicat si inutil de explicat. Ce m-a uimit a fost numărul mare de gagici bune şi foarte bune din acel sat. Cam piţipoance unele, dar frumoase foc. Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

Herina este o localitate aflată la câtiva kilometri de Bistriţa. Am trecut de câteva ori pe acolo, am vizitat biserica de două ori, de fiecare dată găsind biserica închisă. Zilele trecute am vizitat-o iar şi iar era închisă. Turism românesc. Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

Meşterul Florin Cramariuc din Suceava, filmat in timp ce procesa o bucată de lemn până la o mască frumoasă, de vândut la târgurile de artă poplară. Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

Vezi niste locuri senzationale, faci niste poze sperând că surprinzi foarte bine momentul, ajungi acasă şi eşti maxim dezamăgit. Unele lucruri chiar nu pot fi cuprinse in poze. Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

Un GoPro, un zmeu, un Augustin. Rezultatul este ameţitor: Montat de Răzvan Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

40 lei biletul pentru 50km făcuţi cu 30 la oră. Adică puţin mai rapid decât Intercity-ul Braşov-Bucureşti. Piesajele nu mai sunt la fel de superbe ca în ’96, dar tot merge experimentat o dată in viaţă. Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR,Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

A fost ziua in care urarea “drum bun” se referea in special la starea asfaltului. De la Gura Humorului până la Baia Sprie ne-am bucurat de calităţile Dusterului, că tare bun e un suv la gropile de pe şosea. Am văzut biserica de lemn a Bulenilor de la Dragomireşti, Am asistat la udatul cu apă […]

Mănăstirile Moldoviţa, Suceviţa, Putna şi chilia lui Daniil Sihastrul. Plus oua incondeiate, un zbor cu zmeul şi alte prostii   Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.  

O zi plină şi obositoare. Multe locuri bune şi multe locuri ascunse.   Redescopera Romania 2011 este un proiect Petrom, impreuna cu BCR,Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.  

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.