Aripi nemţeşti

Ştiţi ce cumpără 60€ în unele situaţii? Mult respect!

După săptămâna petrecută în Bucureşti am zburat înapoi cu GermanWings, o companie low-cost germană. N-aş fi vrut, că deh, român, mocangiu, Blue Air aveau bilete mai ieftine, dar nu în ziua aia şi eu voiam să ajung neapărat la Cohen. Aşa că îmi iau de la GW, cu probleme, cu sunat la ei…

Rezultatul a fost mai mult decât mişto. GW decoleaza la timp şi aterizează la timp. Serviciu la bord, oameni mai civilizaţi, aterizări mai line.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. Dai un ban da’ stai in fata?

  00
 2. @Zoso: Blueair nu avea cum sa le aiba mai ieftine. Pentru ca minimul de plata pentru un bilet one way cu plecare din Bucuresti catre Berlin este 1 euro + taxe, iar taxele (indiferent de destinatie, atat cat plecarea se face din Bucuresti) sunt 61 de euro. Asa ca minim ai fi platit 62 de euro. Dar banuiesc ca nu mai aveau locuri promo „last minute”.
  Ma gandesc ca atunci cand ai cautat biletul in primul ecran cu rezultatele ai vazut 30 sau 50 de euro. Acela era tariful fara taxe :-)

  00
 3. s-a aplaudat la aterizare?

  00
 4. @cristi : probabil 60 IN PLUS

  00
 5. Yap, n-avea cum să fie mai ieftin la BlueAir. Cu 120 euro zbor eu în Decembrie dus întors şi mai ieftin de atât ştiu că n-ar fi fost posibil nici cu rezervare făcută cu 4 luni înainte.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Top articole

7 zile