Arianna Huffington are o carte?

Pentru a trai viata pe care ne-o dorim si pe care o meritam cu adevarat – si nu ma refer la o viata cu care doar sa fim impacati –, avem nevoie de o a treia metrica, de o a treia unitate de masura a succesului, care merge dincolo de cele doua metrici deja existente, bani si putere. Cea de-a treia metrica este cladita pe patru fundamente – bunastare, intelepciune, miracol si daruire –, notiuni care alcatuiesc cele patru sectiuni ale acestei carti. – Arianna Huffington (sursa)

Mi se pare mișto că tupeul funcționează la mase, iar oamenii care știu că huffingtonpost e un site clădit pe furt și spam, în ciuda editorialiștilor care tronează pe prima pagină, sunt în minoritate. Marea masă a oamenilor nu e interesată de povestea asta, că nu e frumoasă, nu are aspecte pozitive, e doar o nevastă de politician care a făcut un purcoi de bani prin furt și spam. Oamenii vor să afle însă cum o femeie puternică a reușit în viață.

Pe cale de apariție sunt următoarele cărți “Cum am clădit de la zero un business de succes” – Mihai Bătrîneanu și “Cum să faci un site de știri” – Ionel Mărgărit Timbolschi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

8 comentarii

 1. si „Cum sa ajungi presedinte” – Victor Viorel Ponta 😀

  00
 2. HuffPoop e un fel de VoxPublica american. Am renuntat complet dupa ce-am vazut un editorial de-al insesi Ariannei in care o pupa in kur mai ales pe Michelle Obama. Care redecorase cite ceva prin Casa Alba si Arianna cadea pe spate: ce gusturi fine, domle! Si da-i si suge-o la sotii Obama ce desosebiti is ei asa si pe dincolo!
  Dezgustator.
  A, si baietii cenzureaza la greu. Doamne feri sa spui (oricat de civilizat) ca articolele Ariannei sint de kko. Sau ca Obama, democratii, Soros, stinga nu-s ok…

  00
 3. „metrica”, „metrici” pentru cine scrie fufa asta?

  00
 4. Este relativ usor sa critici.

  Nu cunosc cum a fost construit huffpost, dar chiar daca s a intamplat asa cum spui tu, despre publicatie si arianna se va vorbi multi ani de aici in colo.

  Stii tu, golul din offside, tot gol e si dupa 2 meciuri toata lumea uita cum s a intamplat.

  Si daca e sa o luam drept, parerea maselor conteaza cel mai mult. Mi se pare inutil sa critici in loc sa spui ceva constructiv.

  00
 5. mai degraba iarta, decat uita 🙂 au trecut 18 ani de cand maradona a inscris cu mana , iti vine sa crezi? 😀

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Ultimele articole

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Alte articole

Alte linkuri (mostly NSFW)