arenabg are probleme noi

Pe 22 martie, mai mulţi cetăţeni bulgari se strâng în faţa catedralei Aleksandar Nevski pentru a protesta faţă de decizia Ministerului de Interne bulgar de a forta ISPiştii să blocheze accesul către arenabg.com, unul din cele mai mari trackere de torrent bulgăreşti (pe locul 9 în topul celor mai vizitate siteuri de către bulgari, conform Alexa). Asta după ce l-au arestat pe administratorul siteului.

Acţiunea de blocare face parte dintr-o campanie mai mare, pentru că Bulgaria a promis că va eradica toate siteurile care distribuie conţinut ilegal.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

5 comentarii

 1. ma intreb daca la noi se vor aduna oamenii la fel ca in bulgaria sau suedia. Si imi dau singur raspunsul, cred ca nu.

  00
 2. iti dai seama…

 3. la noi democratia are un altfel de inteles fata de tarile enumerate mai sus…adica poti sa faci ce vrei atat timp cat nu calci pe nimeni pe degete.

  00
 4. In RO nu e chiar asa. Spre exemplu, ISPu meu are 2 trackere frumoase de torrent local, de se aduc toate noutatile. Nu mai stau sa ma chinui cu banda de 1280 kbps, ci le iau frumos cu 2-3 MB/s. :D

  00
 5. ne asteapta vremuri grele si pe noi
  @acsel de pe toate trackerele din ro iei cu viteaza aia ? (cu conditia sa ia metro si sa stai in bucuresti :P)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube