Apus de soare pentru Apus Residence

Sunset Residences, unul din cele mai bine cotate proiecte imobiliare, tocmai a crăpat. Proiectul avea nişte apartamente mari şi scumpe undeva la capătul cartierului Drumul Taberei.

Compania ungara Ablon, care a lansat la inceputul anului ansamblul rezidential Sunset Residences din cartierul bucurestean Drumul Taberei, a oprit constructia proiectului si a inchis show-room-ul de vanzari, urmand ca persoanele care au achitat avansurile si taxele de rezervare pentru locuinte in cadrul proiectului sa primeasca banii inapoi, au declarat pentru ZF surse din piata imobiliara.

Din ZF.

Probabil Poteraş a rămas fără comision pentru că a reparat strada Valea Oltului.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

9 comentarii

 1. sunrise = rasarit de soare; zori
  sunset = apus de soare; asfintit

  00
 2. …Exista si proiectul rezidential “rasarit de soare”, langa Auchan si gars stil Bronx, cf.3, in zona 1 Decembrie -Titan…

  Dar pe acolo, in zona V.Oltului-Prel.Ghencea, daca la inceput a fost zona de vile, au scos baietii smecheri zona la P+10…100 si acum mai sunt putine “oaze” unde nu se uita ala din bloc la tine in casa.
  Comisioane la astea s-au tras, la greu. Sunt cateva proiecte inca ce se zbat sa zileasca, dar sunt deja ridicate si partial vandute, chiar locuite unele. Pentru zona, falimentul unor astfel de investitii aiuristice e binevenit, traficul e…

  Asfaltare Poteras? A…, ca s-a turnat pe V.Oltului e una, dar in interior, e jale, strazile sunt cu pamant si, la ploi/ninsori, e dezastru.

  00
 3. faceam o palarie artistica…rasaritul…inchis…nu mergea apusul inchis…

 4. Da sursa lor ai vazut-o ? Adica aia de la care inchiriasera ei spatiul de prezentare spun asta. Poate dezvoltatorul a dorit numai sa taie din cheltuieli. Desi usor improbabil.
  De Valea Oltului nu mai spun nimic. Bine ca e ok acu.

  00
 5. Sincer, nu prea e ok formularea din titlu, daca ne gandim ca mai exista un proiect denumit Rasarit de Soare… stiu ca scrii scurt si pe inteles, dar sunt multi care citesc pe diagonala si le ramane in cap “un proiect imobiliar… ceva cu Rasarit”

  00
 6. Ungaria e oficial in faliment de vreo 3 luni :

  00
 7. …. si maine la prima ora se deschide Plusu’ de pe strada mentionata mai sus ca reabilitata de Poterash. Sa aiba si amaratii din zona de unde cumpara ceva potol cu discount 😛

  00
 8. fi-ti-ar palaria artistica a dracului…. m-am cacat pe mine cand am citit titlul cu rasaritul. Bai, nu mai fa glume de astea ca am un apartament la care am dat avans intr-un ansamblu care tot cu Rasarit ii zice.

  Deja m-am fript cu altii, asta mai imi trebuia sa inchida si astia.

  00
 9. @gunnar: da-ma in judecata si confisca-mi de pe tastatura R-ul 😀

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.