apropos de bagaje în avion

Când veneam din Las Vegas, în ianuarie, în avionul de pe ruta Munchen – Bucureşti erau 90% români. Când ajungem la bagaje, ce credeţi că îşi puseseră românii la avion? Pilote! Exact! Asta aduceau românaşii de la Munchen, cu avionul. Una era alba, iar alta roz. Le-au luat două "doamne" de înaltă ţinută morală, care începuseră în avion să rumege seminţe pe ascuns. 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. ei ash draga, nu stii tu, da` alea-s pilote de calitate, of..:)))))
  toapele:D

  00
 2. De seminte auzi doar la romani. Pe strada, in fata scarii, pe fotoliul sau canapeaua din casa, in avion… Proasta educatie.

  00
 3. NOU
  #3

  watzap,pe prima pagina din „ghidul romulanului inafara tarii mankatziash ” este specificat clar: se este seminte la magazinele turcesti !

  00
 4. tot la seminte ma gandeam si eu dupa primele 6 luni in Italia. Pur si simplu, in Palermo nu gasesc decat seminte de de bostan. Cand vin in tara..o sa-mi fut un sac de 2-3 kg de seminte pestrite..sa am acolo 8-> in caz de copii filme

  cel mai mult, am spart 500 Gr seminte, si 2 litri de cola, intr-un maraton Prison Break, facut acasa la mine..care a durat 17 ore :) fara pauze..(doar pipi :”> )

  00
 5. Mama, da’ ati gasit si voi de ce sa va legati. Vai domne, carau pilote. Ce tragedie! Pesemne ca asta e cea mai grava problema a romanilor.

  00
 6. :))))), da dar..eu nu prea vad magazine turcesti pe aici :). indieni si chinezi/japonezi/koreeni CACALAU. canci turkish

  00
 7. Ma, la ce a ajuns sa se uite un „smecher”, la bagajele unor cucoane.
  Ce va tot f@te grija ce-si aduce omul in bagaj, pe bune?
  Sau ai vrut sa te dai smecher ca ai fost la Las Vegas, „cu escala”?
  Care e de fapt rostul topcului??

  Daca esti asa rotund, in Berlin ai fost? La castelul Charlottenburgh?
  Vaca aia de printesa avea juma de castel plin cu portelanuri chinezesti. Aia nu e tzoapa ca si-a umplut castelul cu kitsch-uri, a?

  Alte vite care se lauda ca merg la Las Vegas, dar traiesc intr-o tara unde, tot ele spun ca se moare de foame… alea nu sunt de rahat, a?

  De vesticii care dorm pe jos in aeroporturi, asteptand avioane… aia-s ok??
  Auzi Frantz, nu mai are voie omul sa-si cumpere gaini din Germania…

  00
 8. NOU
  #8

  da, bre, dar alea nu sunt pilote obisnuite. sunt din alea care le dau motiv sa spuna la telefon, tare, sa le auda toata lumea: DECI, fata, mi-am luat doo pilote din Munchen cum nu gasesti aici. Super, mori daca le vezi.
  Face toti banii.

  :D

  00
 9. Articolul este bun. Zoso a încercat şi a reuşit, după părerea mea, să arate că cine este post în ţara lui este prost şi pe unde se duce. Prostia nu cunoaşte frontiere. Într-o dicuţie avută cu un tip care lucrase în Anglia cîteva luni, l-am întrebat dacă a vizitat vre-un muzeu pe acolo. Mi-a răspuns cam oţărît
  că el s-a dus în Anglia să cîştige bani şi nu să vadă pietre. Pe el nu-l interesa pilotele. Şi adus o staţie cu boxe, că era mai ieftină.

  00
 10. dacă ziceai că aveau şi ceva cristale „jvarovski” pe ele atunci chiar că descriai ţopârlănia maximă a „doamnelor” din România

  00
 11. …Daca le vezi acuma, cand „fatucile” si femeile de bani-gata se intorc de prin Franta sau Italia de la sold-uri…, e…!!! Seminte? Daca cate-o flegma pe podea, in avion si trage cu tocul s-o intinda…?!

  00
 12. eee ..poate s-au gandit k daca se intampla ceva pe drum , o zapada doamne-fereste sa ai ba ce pune pe dansele
  :D

  00
 13. @ma-sa sa stii ca nu toate chinezariile sunt kitschuri. Poate ar fi bine sa mai pui mana pe o carte… nu alea de joc, ba!!!

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube