Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

  1. E foarte bine ca ne-ati corectat. A fost greseala dvs. AAA…

    00
  2. Categoric manipuleaza. Se stie doar ca oamenii de peste 55 de ani, cu un copil major plecat in afara nu mai au dreptul la munca in Romania si pot fi concediati oricand, fara preaviz. Doar asa, ca i se scoala unui vremelnic ministru.

    00
  3. cu toate acestea sunteti o vaduva cu on copil, care are si el copii si nevasta, si va este greu sa-i luati dulciuri sau ce? :)

    E mizerabil ca la ministerul ala sunt 1 milion de alte probleme si fix de liftiera s-a gasit sa se ia? E extrem de mizerabil, cat ii dadeau femeii pe luna, multi dintre ei spargeau intr-o zi.

    Dar tot noi suntem cei care suntem de acord ca e mizerabil sa platesti un om sa apese pe un buton de lift, mai da-o in spanac ca nu suntem la new york sa avem valeti si liftieri.

    00
    • Wait, serviciul era externalizat, deci mânca și gura patronului un șnițel din apăsatul butoanelor.

      00
    • E mizerabil sa fii atit de prost si sa mai si faci treaba asta publica. Ministerul avea contract cu o firma. Femeia lucra la firma respectiva. Firma aia ii poate gasi altceva de facut. Ministerul nu a avut nimic cu doamna, ci cu faptul ca platea un contract lipsit de sens.

      00
    • Stati mai linistiti: nu poate fi concediata sau taiat postul, codul muncii de vreo 4 ani e prea dur, itm-ul tre sa aprobe daca intradevar firma reorganizeaza organigrama cu muuulte argumente. Dar ministerul poate rupe contractul de folaboare cu firma

      00
  4. toate liftierele ar trebui recalificate, invatate sa faca altceva si ura si la gara !
    ce plm e aia sa fii liftier ? Traim in 1920 sa ne fie frica sa nu ramanem in lift sau cum ?
    Bine, 50% din bugetari ar putea fi dati afara lejer fara absolut niciun efect in eficacitate sau calitate resimtita de populatie.

    00
  5. mi se rupe pl de a3, cine se uita le ei isi merita soarta.
    legat de cazul asta altceva e de luat in seama : inteleg ca doamna respectiva era angajata firmei care avea contract si se ocupa de mentenanta lifturilor. daca firma respectiva si-a facut calcule ca iese mai bine financiar cu liftier angajat atunci e problema lor. doamna ministru pnl ( psd vopsit galben ) a amenintat firma respectiva ca daca nu o da afara pe doamna asta atunci reziliaza contractul cu firma X. firma X a dat-o afara pe femeia asta. nu cumva e o fapta penala toata treaba asta ???!!!

    00
    • Esti horb, tovarase? Doamna ministru NU A PRELUNGIT contractul cu firma aia. Nu a zis sa o dea afara pe doamna liftiera!!!

      00
    • problema este ca D-na minstru a prezentat asta ca o mare realizare.

      00
    • Mie mi se pare un exemplu despre cât de căpușate sunt instituțiile. Cum pizda mă-sii să ai CONTRACT cu o firmă pentru a apăsa butoanele liftului? Oare ce externalizări de astea mai sunt? O firmă pentru tras apa la veceu?

      00
    • Kodrutz,
      la 4 zile dupa „scandal” d-na ministru a aflat ca expirase contractul cu firma aia….. absolut toate dar toate stirile de acum 4 zile cand a aparut cazul asta au scris ce am scris eu mai sus. oricum nu e treaba ministrului sa prelungeasca sau sa opreasca un contract de genul asta, banal. d-na ministru a dat cu bata’n balta crezand ca liftiera era angajata ministerului si dupa ce a aflat ca nu e a tot incercat sa o scalde…..
      pentru mine tot cazul asta e o stire de genul „in drumul taberei inspectorii anaf au rezolvat evaziunea fiscala, au inchis un magazin de scara care vindea tigari la bucata”

      Eugen, absolut orice e administrat de stat e capusat, ORICE. daca e nevoie de un contract de catering sigur contractul ala e castigat de o firma de casa la suprapret. daca e nevoie de contract de curatenie se intampla fel, etc. zilele trecute am aflat ca e capusata la greu inclusiv echipa de handbal csm bucuresti inclusiv la banii de cazare, jucatoarele stau in apartamentele unora(cui trebuie) la un pret de inchiriere mult peste pretul pietei

      00
    • Eugen ….iti zic eu ce erxternalizari mai sunt . Oamenii care fac curatenie prin scolii. prin 2008 , 2009 chiar s a facut lobby pentru asa ceva de catre fostul PDL ( actual PNL) . cand s au facut reduceri de personal la scoli au zis i a sa dam afara ingrijitorii si sa externalizam serviciile. deci nu am bani de platit 600 sau 700 de lei , ca atat era salariu pe luna dar o sa avem de platit servicii externalizate . eu cred ca se fura atat de mult incat ne este si frica sa ne gandim . dar nu facem nimic . de 30 de ani ii rotim pe aceasi hoti . cei care chiar vor sa intre in politica trebuie sa fie perfecti , nu ne uitam ce avem acuma .

      00
  6. Nu cred ca a vrut sa fie manipulare ci doar incompetenta. E usor sa invite niste mascarici in platou si sa latre in directia in care vrea sefu’. Dar e mai greu cu documentarea, cu prezentarea faptelor, chestii de-alea de jurnalisti, pe care le-au uitat demult.

    00
  7. Se scrie Aneta 3 :D

    00
  8. Intrebare la Radio Erevan:Este adevarat ca lui Andrei Saharov i s-a facut cadou o Volga?
    Raspuns:Sigur ca da,dar nu este vorba de o Volga ci de o bicicleta Sputnik si nu i-a fot daruita ci i-a fost furata!

    00
  9. Sa zici ca nu ministrul ar fi dat-o afara pe aia, ca nu a prelungit contractul, ca aia nu era angajat la minister,
    E ca si cum ai zice ca Tudor chirila nu ia bani de la primarii si psd, ca doar nu incaseaza el, ci firma lui, contractele sunt intre primarii si o firma, chirila nu are legatura.

    Am ras cand am aflat ca s-a ajuns sa se capuseze ministerul muncii la nivel de liftier. Chiar e ceva!

    00
  10. min 0.31 – zambet de taci faa ca esti proasta.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.