Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

 1. Nu pot crede! Antenele nu se pot sustine financiar din resurse proprii?

  00
  • Antena 3 poate da, restul ~ 0.01 % sanse.

   00
  • @Dorin, deși nu știu detalii despre cum sunt finanțate Antenele sau cum se împarte profitul, nu cred că e așa de simplu precum zici tu.

   Individual, Antena 1 probabil că nu s-ar putea susține singură, însă luate ca un grup e o altă discuție. De exemplu, costurile de producție pentru X-Factor și ce alte emisiuni sunt pe Antena 1 sunt mult mai mari decât cele pentru circle jerk-ul de la Sinteza Zilei, dar dacă vinzi publicitatea pentru întreg grupul poți să beneficiezi de market share-ul extins (nevasta gospodină nu se uită la Gâdea, dar se uită la o emisiune de bârfe de pe Antena Stars sau la un film pe Euforia) și să încasezi mai mulți bani. La fel, reclama negativă se face pe toate posturile (vezi cazul Vodafone).

   Același sistem e și la ProTV: costurile de producție de la MasterChef sunt mari, însă o parte din audiență rămâne pe post și pentru filmul de acțiune cu Fane Pescăruș, care a fost cumpărat acum vreo 10 ani și tot redifuzat. Ai pierderi la MasterChef, dar ai câștiguri mari după aceea.

   În altă ordine de idei, audiența fidelă a celor de la Antena 3 este formată în special din oameni peste 50 de ani și asta s-a văzut duminica aceasta. Câți pensionari crezi că doresc mai mult trafic de internet pe telefon? Câți pensionari vor cumpăra o mașina, vor șamponul anti-mătreață al lui Ronaldo, mai au nevoie de tampoane absorbante sau cremă anti-rid?

   00
  • Voiculescu a făcut cerere de transfer la Fart Knox.

   00
  • Asta era in 2011, acum sigur e altfel!

   00
 2. Deci cea mai tare chestie:
  calculator 486 100MHz 11200 $
  Are you f*** serious? le vindeam eu la jumatate de pret asa ceva :D

  00
 3. degeaba le arati date concrete, cifre, degeaba le demonstrezi negru pe alb.
  tot basescu va fi de vina.
  iar voiculescu, antenele, gadea vor fi vazuti in continuare drept garant al adevarului pur, pentru ca sunt idolatrizati, desi minciunile pe care le spun nu demonstreaza nimic altceva decat ca oamenii astia si-au fabricat o realitate paralela, convenabila lor.

  00
 4. Asa se face in biznis :) . Izolarea capitalului de productie si daca se poate ( dar nu cred ca e necesar la un trust de presa) si de contractele de vanzari. Acumularile de capital trebuie sa nu fie executabile sau confiscabile . Altfel esti la mana controalelor fisale si a controlorilor fiscali. In orice tara.

  00
 5. Off-topic: Nu pot să-mi dau seama cum şi ce legătură au Grivco şi Intact cu Grecia(nu Cipru), dar tocmai au demarat acolo o procedură de returnare de taxe. Dacă dovedesc grecii că e combinaţie dubioasă şi-l extrădează ai noştri pe Dl. Profesor să meargă la conservator şi acolo, îi cheamă Gîdea pe oameni la plimbare prin Halkidiki?

  00
 6. NOU
  #14

  Sper ca le-au mai ramas din ’95 niste sapunuri Fax, ca dupa baia de multime de duminica, antenistii put a batranete.

  00
 7. NOU
  #16

  wow..de vreo 20 de ani antenele improasca cu gunoi pe banii contribuabililor….

  00
 8. Exista televiziuni sustinute din resurse proprii ? In afara de ProTV (care POATE era si inca POATE mai e).
  Bine, acum depinde si ce intelegi prin surse proprii..

  00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube