TopBlogZosoblack

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

12 comentarii

 1. Da pe cine intereseaza ? :)

  00
 2. Şi dacă a născut ? Şi dacă n-a născut ? Nu văd sensul mediatizării plictisitoare e vedetelor ăstea . Coana Băbuleasca naşte de cinşpe ori şi nu se mai “vaită” atât .

  00
 3. eu cred ca nu a nascut, pentru ca daca ar fi nascut s-ar fi stiut. daca se stie ca a nascut, inseamna ca a nascut, ceea ce ma face si pe mine sa cred ca a nascut. si totusi, daca nu a nascut, probabil ca o sa nasca, nu?

  00
 4. Pe cei care ştiu şi că e gravidă.

  00
 5. eu cred ca nu a nascut, pentru ca vedeam artificiile de aici..din Italia

  00
 6. Eu inca is marcat de WANTED…. cam idiot filmul..slab.. f slab (nu si in efecte 3d)

  00
 7. NOU
  #7

  Din cate stiu eu aparuera niste poze de pe insula aia cumparata de Angelina si Brad… in care ea nu mai avea burtica mare … dar Dumnezeu stie. Oricum in scurta vreme o sa apara poze cu bebe in cine stie ce revista care plateste cateva milioane.. si o sa stim sigur :P

  00
 8. Pe nimeni. Nu e aşa de important. Chiar de loc dacă te gândeşti la ce se petrece prin ţară – mă refer la preţuri & shit.

  00
 9. nu prea erau stiri incendiare zilele astea, si poate mediafax si evz au zis sa o puna ei de-o stire care sa le creasca vizitele pe net sau tirajele.

  00
 10. ce ma, nu conteaza “sa fii primul care dai stirea” ? ce, n-o sa nasca pina la urma? si stunci EvZ o sa fie primii :))

  00
 11. misto mai e femeia asta…chiar daca a nascut, chiar daca nu…

  00
 12. Niste ziare frantuzesti au inceput zvonul, dar nu se stie clar. Si acum 3 saptamani au mai luat unii teapa, au zis ca deja a nascut. Banuiesc ca ai nostri merg dupa principiul “da stirea sa fim primii, o verificam dupa aceea si eventual o retractam daca e falsa”

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la PCGarage prin acest link.