Andrei Zaharescu e încă la TV?

Eu sunt în continuare uimit de faptul că Andrei Zaharescu mai apare la TV, la altă rubrică decât “Poliţia vă informează”. Serios. Zaharescu e singurul om despre care toată lumea ştie că a fost dat afară pentru că a fost prins că lua şpagă.

duckieZaharescu avea o emisiune scurtă în matinalul ProTV, în care promova tot felul de chestii. Una dintre chestiile promovate era legată de nişte medici. Pentru ei era o ocazie excelentă de a câştiga nişte awareness şi de a-şi face reclama. Aşa că sumele cerute de Zaharescu nu erau prea mari, mai ales că matinalul erau urmărit de circa un milion de oameni. Eroarea din Matrix a apărut atunci când o tanti s-a dus la asistenta lui şi i-a spus că o roagă să o mai păsuiască cu banii, că nu poate face rost de toţi până la difuzarea emisiunii. Asistenta a făcut ochii mari, s-a dus la producătoare şi în seara aia Zaharescu îşi rupea piciorul şi devenea indisponibil pentru apariţii la TV. Vreo 2 ani aşa, din 2000 până prin 2002, când a fost reciclat de Antena1.

Valoarea şpăgii: între 2 şi 5.000 dolari per apariţie.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

 1. No șit. Așa de mult a trecut de cand Zaharescu era la PROTV ca nici nu mai stiam ca prezenta stirile de dimineata. Acum e tata de familie. Bine, a doua familie, dar acum e om serios. Not.

  00
 2. Eu nu știu dacă să te mai cred… după ce ne-ai mințit așa pe față… de nu ți-ar crăpa ecranul monitorului de rușine, acum vii cu din astea. Mâine o să aflăm că nici televizor nu ai…

  00
 3. A trecut ceva vreme de atunci, lumea uită şi ,,şpăgile trece”.

  00
 4. nu stiu cum e el,dar mie imi place nevasta-sa

  00
 5. ehe, pe Zaharesti i-am vazut, cu ceva luni in urma, la antena, calatorind prin Europa, ceva gen calatorii de weekend. Nimanui nu i-ar placea sa fie turist si sa fie platit pentru asta :)

  00
 6. @lila
  M-am intalnit in avion cu ei (+andreea) la intoarcere de la Barcelona, erau „cu emisiunea”

  00
 7. Da` asta, cum ii zice, Cruda? Mai e la tv? Ca am inteles ca e de vanzare in fiecare seara, ba chiar si de mai multe ori pe seara pt pretul corect :))

  00
 8. Si a mai fost ceva legat de un magazin de mobila. Aia s-au saturat sa-i mai mobileze casa, cica. Asa circula zvonurile. Si i s-a dat interdictie sa apara timp de doi ani pe orice post tv…Acum e baiat cuminte! :)))

  00
 9. Problema la el era ca monetiza (suna bine, nu-i asa?) fara acordul sogunului. Daca i-ar fi cerut voie, isi lua si banu’ si iesea la penzie din trust…
  Oricum sogunu’ a fost (ca’ntodeauna) un domn. L-a lasat pe bara doar 2 ani, cat era clauza de neconcurenta. Daca vroia, putea sa-l scoata definitiv din audio-vizual.

  00
 10. Parca are o emisiune de stiri nocturne pe a1

  00
 11. Ştiu că sunt patetic, dar tot întreb: dintre oamenii din România care se pot numi „bogaţi”, cât la sută sunt şi cinstiţi?

  00
 12. @IonutZ, mai bine spune-ne cati bogati din astia fen Zaharescu sunt si „deontologi”. :)
  Esti hot, esti hot, dar nu fi si „deontolog”. Mai bine facea o emisiune de tipul: escrocherii adevarate! :)

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube