Andrei Crăiţoiu, din nou…

Pentru că nu ies din casă să consum benzina la audi, am mult timp liber. Şi în timpul ăsta liber îmi vin idei.

Ia să spicuim de aici:

O zi ploioasă de 18 aprilie 1977, cerul pierdea cel mai frumos, cuminte şi deştept înger, îl pierdea pe Ady, aşa cum ne place nouă să-i spunem, dar nu l-a pierdut de tot pentru că el a coborât pe Pământ pentru a ne aduce multă bucurie în suflet.

Ady s-a născut în Baia Mare un oraş care reprezintă un simbol al vieţii sociale şi culturale pentru toată lumea în special prin „Sărbătoarea castanelor”.

Adrian are ochii verzi, având un zâmbet extrem de plăcut şi năzdrăvan dar şi nişte cârlionţi care fac furori printre admiratoarele lui. O formulă de succes pentru Ady care este mereu sarea şi piperul unei petreceri, este mereu pus pe şotii şi de aceea încearcă întotdeauna să-şi surprindă fanii cu o naturaleţe dezarmantă.

Un berbec cu o voinţa de fier, Ady ne da o lecţie de viaţa,este în anul doi la actorie fiind unul dintre cele mai bune produse ale profesorului …………….., iubind tot ce însemnă actoria şi bineînţeles teatrul.

Are doi frăţiorii pe care ii iubeşte ca „sarea în bucate”, Lucian şi cel mai mic dintre ei Cristi.

A fost primul DJ al unei discoteci din Baia Mare, fiind şi un DJ de succes la Radio Contact – Baia Mare.

Pentru că a avut mult succes în Baia Mare cei din Bucureşti au hotărât: Adrian Sana trebuie să fie DJ-ul Contact din Splaiul Independenţei 202 A pe frecvenţa cea mai ascultată de milioane de români 96.1MHz.

Zis şi făcut, Adrian Sana ajungea la cel mai mare radio din Bucureşti chiar la Radio Contact, postul de radio care i-a deschis drumul spre muzică.

După ce a ajuns în Bucureşti, Adrian a hotărât înfiinţarea unei trupe care sa rupă tot în industria muzicală din România.

Visul lui chiar a devenit realitate şi trupa Akcent se lansa pe piaţă cu un album „În culori”, cu 10 piese care au rupt topurile radiourilor. „Acest album este o parte din visul meu şi mă bucur că-l pot împărţi cu tine” au fost cuvintele pe care Ady le-a lăsat în istorie pe primul album Akcent din viata lui. Reuşise un lucru extraordinar împreună cu Mihai, Sorin şi Marius, ca numai după o lună de la lansare să fie numărul 1.

Împreună cu Ramona Barta a lucrat la Casa de producţie Roton unde a avut mult succes după lansarea primului album normal sub marca „NRG!A”

Este şi un mare pofticios, adorând mâncarea ardelenească, în special supa de pui cu tăiţei.

Îi place la nebunie să meargă în cluburi şi să asculte muzică de bună calitate neavând astfel un gen de muzică preferat. Îl admiră pe Justin Timberlake, „Ladies and gentleman” pentru cariera acestuia de succes şi pentru show-urile care le prestează, în special pentru show-ul oferit împreună cu Janet
Jackson.

Este foarte bun prieten cu colegii de trupa nefiind un lider aşa cum multă lume crede.

Ady, a oferit o adevărată poveste de viaţă de-a lungul anilor în care ne-a promis că ne va spune cine este prima iubire a lui şi care a fost cel mai dulce cadou oferit împreună cu un buchet de trandafiri, superb în culori, oferind unui minunat suflet pereche, dragostea lui care nu este de închiriat.

Într-o singură frază industria muzicală din România ar fi pierdut mult fără acest tip pe numele lui Adrian Sana.

Îţi mulţumim Ady !!!!

(Andrei Crăiţoiu – Bucuresti – 03.06.2005)

Şi o poză de mare anagajament.

x0j74879gn

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

 1. emotionant =))

  00
 2. Am facut pe mine de emotie. Fantastic.

  P.S : Asta sigur nu e vreo schema de a readuce in discutie drepturile minoritatilor sexuale ?

  00
 3. NOU
  #3

  Mie imi sunt simpatici rau astia de innoata impotriva valurilor…
  Toti le zic ca sunt varza, dar ei insista sa dovedeasca ca sunt cei mai buni.

  00
 4. aiii , ca trebuie sa ma inregistrez …. ei ash …..

  00
 5. incredibil…

  00
 6. iesi …rapanosule. smecher te-a facut mata…taran de la Giurgiu.

  00
 7. omege! leave akcent alone! you bastards!!!1one

  00
 8. sublinierile din penultimul paragraf iti apartin? oricum ar fi, merita trecut la texte nepereche. de inchiriat.

  00
 9. Ma leshi…”Într-o singură frază industria muzicală din România ar fi pierdut mult fără acest tip pe numele lui Adrian Sana.” WTF?! noi avem o industrie muzicala?!!?!?! si de ce nu-l cheama adriean sana in corpore sano? Deci io cu vine votez?

  00
 10. mah cine e craiotoiu asta?!….mare vedeta se pare si nici nu am auzit de el

  00
 11. Craitoiu e oratania mica si slinoasa care se libidinoseste pe langa gay-ii aia? Dupa stilul gingas e cu siguranta in tabara dosnicilor

  00
 12. aham…va multumesc pt .nfo

  00
 13. Mare mister, virgulele astea. Dar, parafrazandu-l pe autorul nepereche, „cu totii, intr-o singura fraza”.

  00
 14. craitoiu este un lingau, care se gudura pe langa cine il asculta. am inteles ca ar fi furat ceva si ar fi fost si filmat. nu stiu daca e asa, dar nu m-ar mira.

  00
 15. Ce dragut ai scris despre acest om:) Nu fiti atat de rautaciosi!

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.