Anchete pe blog

Discutam acum ceva vreme cu Adrian despre calitatea blogurilor de informaţii. Concluzia la care am ajuns amândoi, cu tristeţe, este că bloggingul este o pasiune din care nu ies bani. Atunci când vor ieşi, vor apărea şi bloggerii de investigaţie, care vor face anchete pentru că se vor putea întreţine din ce publică.

Până una alta, asistăm în continuare la mutarea pisicii din offline în online cu surle şi trâmbiţe. Eu sunt un nene care e cunoscut în online, n-am pile/cunoştinţe/relaţii ca persoană privată, ci doar ca blogger.

Până atunci, dragi jurnalişti cu blog, ceea ce faceţi unii dintre voi se cheamă divertisment. Oh, vai, am publicat pe blog ce m-a trimis şefu să aduc şi mă şi plăteşte, blogul meu e cel mai tare! Exact, te plăteşte să îi aduci acea ştire. Îţi plăteşte metroul, taxiul, mobilul. Unui blogger, care e doar blogger, nu i se întâmplă asta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

6 comentarii

 1. hehehehehe, iar ti-ai tras un inamic:)))

  00
 2. inamic? pe cine?

 3. Amin, brother.
  Abia astept sa vad bloggerii facand investigatii. In acel moment vom avea presa libera in adevaratul sens al cuvantului.
  G.

  00
 4. Foarte adevarat.

  00
 5. Divertismentul a mers pana acolo incat un distrus de la Voiculescu si-a pus nevasta in bikini pe blog pentru trafic.

  00
 6. imi place sa cred ca ce fac eu sau ce faci tu se numeste tot investigatie. e la alt nivel, bineinteles dar este tot investigatie.

  si ma refer la surfingul de zi cu zi, la stirile in premiera in blogosfera si chiar la informatiile care vin cu mult inaintea presei traditionale.
  eu sunt convins ca daca un blog ar avea aceeasi audienta si oamenii ar avea acces la el cum au la un ziar sau la un tv, mul de rind ar lasa ziaru sau tv-ul pt ca isi gaseste aici informatiile zilnice de care are nevoie.

  eu sincer, daca as lucram inc ain presa si as fi avut timpu de atunci la indemina, as fi pus pe blog toate informatiile care nu puteam sa le difuzez la TVR sau la agentiile de presa unde mai dadeam cu sapa…asta numai ca sa le vad cum sunt preluate de un hotnews sau chiar de agnetiile de presa si sa le dau peste nas….

  anyway, keep up the good work. ne va veni si vremea noastra…

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link, de la PCGarage prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube