analiştii blogosferei

Hai sa ne amuzam un pic.

Se dau trei imbecili.

Unul, 21 de ani, student la cibernetica. Primul lucru scris de el a fost o imbecilitate de genul „din datele din trafic, se vede clar ca zoso nu are vizitatori fideli”. I-am explicat vreme de 20 de comentarii ca e imbecil, omul o tinea pe a lui. Pana la urma am obosit si l-am lasat in prostia lui.
Apoi a scris asta. Adica, ma intelegi, „zoso, tu oricum o sa cazi pe doi!”. Dupa ce am scos scriptul trafic.ro, repede, comentariu, „ce intuitie am”.
Adica, ma intelegeti, omul e specialist, nu poate fi pacalit asa usor. Si stie ce spune.
Sa zicem ca, desi la Cibernetica, are 21 de ani si asta e, n-are treaba cu cifrele sau cu inteligenta la varsta asta.

Al doilea e Adrian Boioglu. Un tip de 20 si ceva de ani care lucreaza in Miami. Inchipuiti-va ca tipul si-a luat iphone la 6 luni dupa ce a fost lansat (sta in America, se presupune ca face bani si ifonu a fost lansat imediat acolo) si a inceput sa scrie cate 2-3 posturi pe zi despre iphoneul lui. Si cu seo din ala meserias. Ma rog, treaba lui. Dupa aia s-a luat de go4it.ro pentru ca apareau inaintea lui in cautari. V-am explicat aici de ce.
Tot la subiectul zoso+trafic.ro, isi da si el cu parerea, pentru ca el e ziarist si lucreaza in America, deci e indreptatit sa spuna orice. Si spune. Comentariul in care i-am aratat cu linkuri ca e imbecil si ca sambata si duminica scade tot traficul…e neimportant. De aceea a fost sters. Sau ca eu am scos scriptul. Nu nene, e important ca eu scad si de aia am iesit!!! Ati inteles, bai astia? Habar nu aveti de competentele lui.

Al treilea analist al neamului e Cristi Scutaru, un spalator de geamuri la Microsoft. El comenteaza repede un articol de-al lui CTI79 despre cat trafic i-am adus eu si Vlad Stan. CTI a revenit apoi asupra afirmatiei, dar deontologul analist de bloguri nu e interesat de asta. I-am dat un mail ca sa il oftic un pic (desi e lame sa faci asta cu oameni de 40 de ani, cum e Cristi), dar nu mi-a raspuns. Eu sunt de vina pentru asta, probabil.

Diferenta intre ei si un blog de genul fake.ro e ca cel din urma nu e asa de prost cum lasa sa se vada.

Oamenii de sus ma obosesc foarte tare. Nu ma deranjeaza ca spun imbecilitati, e dreptul lor sa fie prosti cat si cum vor. Ma deranjeaza ca uneori o fac cu buna stiinta, in speranta unui linkbaiting care sa le aduca recunoasterea/traficului mult visate.

Si desigur, satisfactia ca „l-am enervat pe zoso„.

Dragos, tu cum faci ma sa ii ignori cu atata succes?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.