“America dezgolită de la brâu în jos”

update: câteva poze de la lansarea din Brașov, Raluca fiind brașoveancă de loc, aici.

Raluca Feher, unul dintre primii oameni de agenție care au luat blogosfera în serios acum opt ani, își lansează azi o carte pe care a scris-o în timpul și după călătoria prin America de Sud.

Cartea se găsește în librării, la Cărturești, Okian și Elefant, și în curând la Diverta și Humanitas. Lansarea se întâmplă azi, la Tipografia, pe strada Diaconu Coresi, la ora 18.

Descrierea cărții, de către autor:

Nu este o carte de călătorii. Nu este pentru oameni care se plimba la all inclusive în Mexic. Este pe haz, despre locuri din fundul lumii sau din subțioara pământului, fără bășini filozofice, fără regăsiri si împliniri. E pentru toată lumea.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

5 comentarii

 1. Nais design.

  00
 2. Eu n-o știu pe Raluca, dar dacă este vorba de America de Centrală și de Sud, titlul e bun rău și o felicit.

  00
 3. Oare de ce oamenii care scriu, in special cei care stiu ce inseamna online, nu lanseaza si o editie electronica? Chiar intreb… adica odata scrisa cartea (electronic) si trimisa la print, nu ii convine sa o vanda si ca ebook? Sau care e dezavantajul de a o vinde si ca ebook? Eu m-am bucurat cand am vazut ca este si pe elefant si speram sa o gasesc si ebook.
  Just askin’…

  00
  • NOU
   #4

   Cum apare in format electronic in secunda 2 deja e pe torenti sau siteuri de filesharing. Probabil din aceasta cauza se feresc.

   00
  • si daca e pe torenti ce ? oricum aia care o descarca nu aveau de gand sa o cumpere si cei care vor sa o cumpere o cumpara oricum. Iti dau si un exemplu: folosesc foarte mult TuneIn Radio pe android. Am folosit versiunile de pe torenti, cele fara reclame, cel putin vreo 6 luni. Apoi am cumparat aplicatia, pur si simplu in semn de respect pentru cei care se chinuie sa o faca. La fel as face si cu cartea. Daca chiar as considera ca merita banii si am castigat ceva citind-o, pe cuvant de cercetas ca as plati 5EUR.

   10

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de pe eMAG prin acest link sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube

Top articole

7 zile