Alte lamerisme româneşti

Nimda sunt nişte neni puşi pe făcut treabă serioasă, pe ajuns numărul unu în materie de torrent. Ce trebuie să înţeleagă toţi românaşii care îşi fac trackere de torrent este că se riscă atunci când fură de pe alte trackere.

Totul a început cu CityEdge Torrent. Ei luau de pe Rotorrents şi aveau site de torrent. Mai treacă-meargă. Dar când eşti prost şi iei de la alţii şi apoi vii la alţii şi îţi faci reclamă că „să vină userii de pe rotorrents la noi, că noi avem marfă” asta e deja imbecilism. Băieţii s-au suparat apoi că şi-au luat uploaderii ban pe ip. Istoria s-a repetat în mare cu sharereactor, care după câteva banuri, au înţeles că ar fi frumos să aibă sursele lor şi nu să fure de pe alte situri româneşti.

Back to nimda, cocoloşul numit crysbest nu numai că era călare pe rotorrents înainte să îşi ia ban, dar mai are şi inteligenţa de a „fura” titlul unui sysop de acolo, pentru ca apoi să vină Biatch şi să zică „wuismele nu sunt acceptate pe acest tracker”. Ok gogule, staţi acolo şi nu plângeţi când vă luaţi ban pe alte situri, dacă sunteţi atât de şmecheri. Oricum, gagii sunt hazlii, 1300 de useri, 400 de torrente, maxim 2 seederi-torrent.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

1 comentariu

 1. fraiere….acu iti vad si eu kkt asta de blog
  nu am luat nicku nimanui…se poate sa il fi folosit fara sa vreau…citindu-l pe openmind mai demult
  am furat titlul cuiva…what the fuck??
  de asta nu poti tu sa dormi??
  du-te ba la o plimbare !
  si nu te mai lauda atat…tu esti ala lame!

  00

Euro2024Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube