alo, e cineva acasă în România?

Mă uitam la cruciada lui Manafu de a cauta soluţii pentru a achiziţiona legal filme şi muzica. Se mişcă şi la noi. Întâi musicmall.ro, apoi magazinul Orange. E treabă, cum ar zice cineva.

Ce mi-au sărit în ochi în ultima zi pe tema asta.

Revista Apropo ne anunţă ca pe 3 mai a fost lansat The Corpse Bride în format DVD, după ce în America a apărut pe 31 ianuarie. Hai să vedem…pe siturile de warez a apărut pe 19 ianuarie, în magazine pe 31 ianuarie, în România pe 3 mai. Încotro se înclina balanţa?

EEE (membra RTC) ne anunţă că vor fi lansate filme în format VCD. Comunicatul spune că „orice titlu vândut de Euro Entertainment în format VCD va conţine 2 discuri care au rate mici de comprimare, pentru a satisface pe cei ce doresc o rezoluţie apropiată de cea a DVD-ului.”, lucru de care râde orice licean de clasa a 9a. La un calcul simplu, 2 CD = 1.4 GB, 1 DVD = 4.3 Gb. Ca să nu mai vorbim de avantajele WS, final la alegere, subtitrări, sunet în x limbi, bonusuri. C’mon, măcar veniţi cu argumente valabile, de genul „e ieftin, domne!”, dacă la partea tehnică stăm mai prost. Şi un alt punct, pe titrări.ro sunt în medie 1000 de downloaduri la fiecare sub de film. Asta înseamnă, pe limba voastră, că excludeţi un mare număr de clienţi, dacă lansaţi VCDuri.

Techdirt scrie pe tema cinemanow şi movieflix, care sunt nişte petarde, asta în timp ce softpedia bagă o ştire cum că aia din industria porno ţin steagul sus în continuare.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG, de la Finestore, de la PORC sau de la de la Aceeași Mărie.

Pun clipuri pe Youtube