allofmp3 setback

Poliţia britanică a arestat un cetăţean de 25 de ani, care vindea cupoane folosibile pe celebrul site rusesc allofmp3.com. Cupoanele se foloseau pentru a achiziţiona piese de pe site, după ce Visa, Mastercard şi toţi procesatorii de carduri au refuzat să lucreze cu siteul.

Războiul continuă, cu menţiunea că îmi plac ruşii, ei declară că sunt legali şi îi doare în cot.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 3$

13 comentarii

 1. nu-mi place sa cred ca o casa de discuri e inutila artistului odata ce apare ceva gen allofmp3

  00
 2. pai daca astia ar plati drepturile de autor.. ar fi vreo problema cu muzica?

  00
 3. mother russia of warez 😀

  00
 4. NOU
  #4

  Rusii nu prea le au cu lupta impotriva pirateriei, zau acu’

  00
 5. si ce ti-au facut? 🙂

  00
 6. @coodles: Pai exact asta speram, sa nu mai fie nevoie de case de discuri care sa fure artistii buni si sa creeze ‘aur’ din rahat si nulitati. Exista deja exemple de artisti care au folosit grassroots advertising, self-managing etc si se descurca decent.

  00
 7. Acum cadem si noi in capcana Occidentului: daca e un proiect rusesc atunci sigur e piraterie. Mai tineti minte cand nu puteam cumpara de pe Amazon ca stiau aia doar ca Romania = frauda? Este extrem de frustrant sa ai bani pe card, legal, si sa nu poti cumpara. Ca sa nu va mai zis cum m-a confundat pe mine politia din Austria cu un infractor roman…

  00
 8. Ok.. problema este ca allofmp3 este complet legal… allofmp3 plateste un procent substantial din venitul obtinut din vanzarea pieselor asociatiei care se ocupa de drepturile artistilor in Rusia. Aceasta asociatie are milioane de dolari de la allofmp3, tot ce trebuie sa faca artistii americani este sa semneze un contract cu asociatia respectiva si sa isi primeasca banii.
  Artistii americani nu pot semna chiar daca vor pentru ca ii reprezinta RIAA, care nu doreste sa semneze pentru ca vor mai mult decat cere legea in Rusia si mai mult per piesa vanduta decat sunt preturile stabilite in Rusia de asociatia respectiva.
  RIAA considera ilegal site-ul pt ca nu le convine sa semneze contractul si sa isi ia banii, pentru ca pur si simplu vor mai mult decat e normal.

  Si in Romania este la fel, uniunile astea care protejeaza artistii de la noi iau bani de la radio-uri pentru piese de-a lui Celine Dion sau Avril Lavigne dar casa de discuri care le reprezinta pe astea doua nu are contract cu asociatia romaneasca deci banii ajung la… dupa lege … la compozitorii romani (Moculescu etc ). Rusii macar pastreaza banii in cont, ai nostrii ii dau la compozitori.

  00
 9. Rusia=warez :))

  00
 10. faranume e in tema. restul pe langa. in plus:
  as part of its ongoing lawsuit, the RIAA will be seeking the maximum of $150,000 per song for each of the 11 million MP3s downloaded from the Russian AllofMP3.com between June and October last year. This amounts to roughly $1.65 trillion, probably a tad more than AllofMP3 has made in its lifetime. A representative of AllofMP3 stated: ‘AllofMP3 understands that several U.S. record label companies filed a lawsuit against Media Services in New York. This suit is unjustified as AllofMP3 does not operate in New York. Certainly the labels are free to file any suit they wish, despite knowing full well that AllofMP3 operates legally in Russia. In the mean time, AllofMP3 plans to continue to operate legally and comply with all Russian laws.’
  suma aia e mai mare si decat pib-ul rusiei. nu degeaba riaa si mpaa mai sunt denumite mafiaa….

  00
 11. Tot de la rusi vine si Avaxhome.ru, plin cu ebooks si cu software.

  G.

  00
 12. cumparam platforma aia petroliera odata ? 😛

  00
 13. mari nebuni rusii astia.

  00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube